Πεσιμο τωρα σε 3 καταληψεις στην Πατρα!

Screen Shot 2013-08-05 at 7.50.21 AM

Κατασταλτική επιχείρηση στους κοινωνικούς χώρους «Παράρτημα Πανεπιστημίου», «Μαραγκοπούλειο» και ΤΕΙ με 16 προσαγωγές – πληροφορίες αναφέρουν ότι 5 από τις προσαγωγές έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.
Η κατασταλτική επιχείρηση έγινε στο κτήριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου Πατρών, που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου, στο κέντρο της Πάτρας, στο «Μαραγκοπούλειο» κτίριο που βρίσκεται στην οδό Γούναρη, κοντά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και σε κτίριο του ΤΕΙ της Πάτρας.  Προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πατρών 16 άτομα εκ των οποίων τα πέντε έχουν συλληφθεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.    Η συνεχής ενημέρωση με πληροφορίες από το https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1484956
1 10:30  Συνεργεία με την υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου προχωρούν στο κτίσιμο όλων των σημείων πιθανών εισόδων ατόμων στο πρώην παράρτημα του πανεπιστημίου από την οδό  Κορίνθου προκειμένου να αποτρέψουν την μελλοντική κατάληψη του χώρου από αντιεξουσιαστές και ομάδες φοιτητών.
8:45 Περισσότερα από τριάντα άτομα  είναι συγκεντρωμένα αυτή την ώρα στο πάνω μέρος της οδού Ερμού, λίγο πιο πάνω από το χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας, η οποία και φυλάσσεται από διμοιρία των ΜΑΤ.       

http://youtu.be/YxPUmFDWPtY

(Tα βιντεο ποερχονται απο το καθεστωτικο: patrastimes.gr)

8:05 Σε πέντε συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία, τρεις γυναίκες και 2 άνδρες. Από την αστυνομία έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές που βρέθηκαν μέσα στα κτίρια. 1Επιδρομή της Αστυνομίας στο Μαραγκοπούλειο – Λίγο πριν την έφοδο αστυνομικοί κόβουν τα κάγκελα:                  

– See more at: http://left.gr/news/patra-eisvoli-tis-astynomias-se-kateilimmenoys-horoys-me-16-prosagoges#sthash.OjSXYAKm.dpuf

&

http://www.kar.org.gr/?p=25530

more photos& update info:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1484956

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *