Επιθέσεις από φασίστες και μπάτσους (πρέβεζα)

318175_328822413862583_1682863028_nΜετά από την προτροπή του ”εμπορικού συλλόγου ιστορικού κέντρου πρέβεζας” οι τοπικοί αστικοκρατικοδίαιτοι σχηματισμοί προστασίας των εφοπλιστών και λοιπών πεινασμένων, επετέθησαν με γρονθοκοπήματα και άλλες χειρονομίες σε μετανάστες και μη, μικροπωλητές, στο κέντρο της πόλεως και στην παραλιακή οδό με κορύφωση αυτών των περιστατικών τον ξυλοδαρμό μετανάστη μικροπωλητή μπροστά σε γνωστό απαίσιο κέντρο διασκέδασης δίπλα στο δημαρχείο (όπου φυσικά και τα αποβράσματα ”ντόπιοι” και ”τουρίστες” κοιτούσαν ατάραχες/οι ) αλλά και τον ξυλοδαρμό άλλων 2 σε 2 άλλα σημεία της πόλεως.

Σε συμπλήρωμα με αυτά, ναζιστικά σκουπίδια της χρυσής αυγής που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο κάμπριο αυτοκίνητο (βιοπαλαιστές γαρ) μετά της ναζιφασιστικές επιδείξεις στρατικοποιημένων ασκήσεων, τις οποίες μάλιστα πήγε να εμψυχώσει κι ο γνωστός χιτλερικός αρχικαραγκιόζης παππάς από τα γιάννενα (χ.α.) (βλέπε χωριό μύτικας και παραλία μονολιθίου) (όλα αυτά μαθαίνονται εκ των υστέρων) στήσαν ενέδρα σε εργαζόμενο μετανάστη 8 χλμ. έξω από την πόλη και του επετέθησαν με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στο νοσοκομείο με διάφορα τραύματα.

Η πρέβεζα έχει περάσει πολλά και από τους ναζιφασίστες και τους εθνικιστές και τους δεξιούς όπως και από τους ταγματασφαλίτες που τους συνόδευαν στο παρελθόν εάν νομίζουν ότι θα στήσουν εδώ σκηνικό τρόμου, με τις σιδερόφραχτες ορδές τους αλλά και τους λοιπούς παρατρεχάμενους τους χωρίς αντίσταση είναι γελασμένοι

 

Πηγη:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1485704

2 απαντήσεις στο “Επιθέσεις από φασίστες και μπάτσους (πρέβεζα)”

  1. Χρυσαυγίτες ματατζήδες απελευθέρωσαν το Παράρτημα στην Πάτρα

    Εικόνες από ζωγραφιά που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του Παραρτήματος συνοδευόμενη από στίχους της Κ. Γώγου. Πρίν και μετά την εκκένωση του χώρου… Γουρούνια ματατζήδες φασίστες φρόντισαν πριν φύγουν να ξεράσουν τις σεξιστικές και ρατσιστικές μαλακίες τους.

    Φαίνεται πως η “αξιοποίηση” του δεν περίμενε λεπτό…

    Υ.Γ. Φημολογείται πως μετά τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου της κατάληψης, ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς (παλίοφιλος του αρχιχρυσαυγίτη της Πάτρας Βασίλη Κόκκαλη) και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός (που πασχίζει να γίνει φίλος των ναζί μπας κι αρπάξει καμιά ψήφο) παρέδωσαν δεξίωση στους πιο φανατικούς ματατζήδες για να τους ευχαριστήσουν για τις πρωτοβουλίες ανάπλασης του χώρου που πήραν, συζητώντας παράλληλα για την ένταξη τους στα ψηφοδέλτια της νεοϊδρυθείσας παράταξης “Τώρα για τη χρυσή αυγή της Πάτρας”
    δες τις φωτο εδω:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1485796

  2. Έχει κι άλλα τατουάζ ο Κασιδιάρης

    Τη σβάστικα τατουάζ του Κασιδιάρη την είδαμε. Αυτή την δείχνει. Δεν είδαμε όμως τα υπόλοιπα “αρχαιοελληνικά” τατουάζ του που φροντίζει φυσικά να τα κρύβει. Έχει ένα αντισυστημικό προφίλ να πουλήσει το παιδί. Εκτός από αυτόν φυσικά το πραγματικό προφίλ του κρύβει και το σύστημα μεσώ των ΜΜΕ αφού ο Ηλίας και η ναζιστική συμμορία του πρέπει να φαίνονται αντισυστημικοί γιατί αυτό βολεύει το σύστημα. Ας θυμηθούμε τον Καρατζαφέρη και τον Άδωνη πως ξεκίνησαν για να καταλήξουν εκεί που από την αρχή στόχευαν και πως τους χάιδευαν τα ΜΜΕ. Και είναι τόσο αντισυστημικοί οι Χρυσαβγήτες που πρότειναν να διωχθούν οι μετανάστες που κρατούνται στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας και να μπουν εκεί Έλληνες άστεγοι! Το όνειρο του συστήματος δηλαδή να ζουν να εργάζονται και να πληρώνονται οι Έλληνες σαν τους πιο εξαθλιωμένους των μεταναστών και να είναι και ευγνώμονες. Αποθήκες φτωχών για να κερδίζει το σύστημα. Και η Χρυσή Αβγή το φροντίζει αυτό σαν πιστός υπηρέτης και του δίνει και αίγλη “νίκης της φυλής κατά των βαρβάρων” και όχι συντριβή του λαού από τα αφεντικά και τις τρόικες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *