Πάτρα: Οι Χρυσαυγίτες την Τρίτη θα προκαλέσουν τους αντιφασίστες της πόλης

φασιστες κουφαλες
Συγκέντρωση … στην Πλατεία Ολγας έχουν προγραμματίσει για το βράδυ της Τριτης τα μέλη της Χρυσής Αυγής Πάτρας με ανοιχτή ομιλια του βουλευτή του κόμματος Μιχάλη Αρβανίτη και πιθανόν κάποιου άλλου βουλευτή από την Αθήνα ή άλλο νομό της περιφέρειας

 

 

 

Οι Χρυσαυγίτες δεν επέλεξαν την συγκεκριμένη πλατεία. Αφού πρώτα, έπιασαν τόπο οι πιέσεις προς την τοπική αστυνομία και έληξαν τις καταλήψεις σε Παράρτημα, Μαραγκοπούλειο και χώρο στα ΤΕΙ Πάτρας, την Τρίτη κάνουν το επόμενο βήμα. Η πλατεία Όλγας τα τελευταία χρόνια, είναι χώρος εκδηλώσεων νεολαίων και όχι μόνο του αντιεξουσιαστικού χώρου, και μιλάμε για πολιτικές και πολιτιστικές(συναυλίες, κτλ) εκδηλώσεις. Είναι σαφές, ότι η τοπική  Χρυσή Αυγή, θέλει να καταγάγει μία “συμβολική” νίκη την Τρίτη το απόγευμα.

 

 

Η πλατεία Όλγας, είναι επίσης, και ο χώρος που συγκεντρώνονται εργάτες της πόλης, αφού εκεί είναι το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Είναι ο χώρος, από όπου ξεκινούν όλες οι πορείες σωματείων, και νεολαίων! Είναι λοιπόν, πρόκληση και προς το εργατικό κίνημα της πόλης, που ο χώρος που εδράζεται θα βεβηλωθεί από τους βαστάζους της μνημονιακής πολιτικής, νεοναζί, Χρυσαυγίτες.

 

 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ – ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΠΑΤΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ”

 

 

 

“ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 7:00 μ.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, σχετικά με την αδιανόητη επιλογή των φασιστών της χ.α πατρας να ανακοινώσουν  πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Όλγας για την ερχόμενη Τρίτη. 
 
Η πλατεία όλγας αποτελεί σημείο αναφοράς του κινήματος και αυτή η επιλογή των κοπανημένων έχει σαφές κίνητρο, με τη συμβολή φυσικά των μπάτσων, να επιχειρήσει να αποκλείσει μετά τις τρεις καταλήψεις και αυτό το σημαντικό κέντρο του κινήματος.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ – ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΠΑΤΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ”
 

 

 
Η ΠΑΤΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ:Η Τ.Ο. Πατρας του Λαικού Συνδεσμου “Τσακίστε τους Ναζί” καλει κάθε αναρχικο, κομμουνιστή, αντιφασιστα και δημοκρατικο πολίτη να βρίσκεται σε επαγρύπνιση την Τριτη 3 Σεπτέμβρη από το μεσημερι και μετά. Διαδιδεται πως στην ευρυτερη περιοχη της πλατειας Εθνικής Αντιστασης θα επιχειρήσουν να συρθούν χιτλερικα σκουλήκια. Επειδή μόνα τους δεν μπορού να ξεμυτισουν από τη σκουληκοτρυπα τους θεωρείται βέβαιο πως θα συνοδευονται από χοιρινά ολων των ειδων και ηλικιών.

ΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ

ΠΑΤΡΑ: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 7:00 μ.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, σχετικά με την αδιανόητη επιλογή των φασιστών της χ.α πατρας να ανακοινώσουν πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Όλγας για την ερχόμενη Τρίτη.

Η πλατεία όλγας αποτελεί σημείο αναφοράς του κινήματος και αυτή η επιλογή των κοπανημένων έχει σαφές κίνητρο, με τη συμβολή φυσικά των μπάτσων, να επιχειρήσει να αποκλείσει μετά τις τρεις καταλήψεις και αυτό το σημαντικό κέντρο του κινήματος

δείτε επίσης:

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1488179

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *