Ο Φασιστόμπατσος των ΤΕΙ που εκβίαζε μετανάστες και μικροπωλητές

Τον θυμάστε τον φασιστόμπατσο των ΤΕΙ; Αυτόν που από το 2004 παρακολουθιλυσε το Στέκι; Αυτόν που εκβίαζε μικροπωλητές και έβαζε ρουφιάνους στο Στέκι; Μάθατε τι έγινε και τι κάνει το σύστημα με τους δικούς του φασίστες; Μέχρι προαγωγή τους δίνει και ας έχουν ποιαστεί στα πράσα! Και παρόλα αυτά, το φασιστοσκατοκέφαλο τους, έχει σκατά μέσα και συνεχίζουν με εκβιασμούς μεταναστών! Και φυσικά επειδή ανοίκει στους φασίστες, από κακούργημα τον πήγαν σε πλημελειοδικείο.

Για όσους δεν θυμούνται, ο συγκεκριμένος μπάτσος, είναι αυτός ο οποίος προσπαθούσα να βάλει μικροπωλητές-ρουφιάνους στο ΤΕΙ Αθήνας, ώστε να μαζεύουν πληροφορίες για τις ενέργειες μας και φυσικά τα άρπαζε κιόλας, με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Μέσα σε αυτούς, η αρχιρουφιάνα Ελένη Τσένη. Κάποιοι πιτσιρικάδες μικροπωλητές που αρνήθηκαν να γίνουν ρουφιάνοι, αλλά του τα σκάγανε, τον ξεσκεπάσανε τότε στον Τριανταφυλλόπουλο με κάμερες και μαρτυρίες. Για ένα refresh δείτε στον σύνδεσμοhttp://www.youtube.com/watch?v=XmabFB3V1EE

Φυσικά θα πείτε, δεν τον διώξανε; Φυσικά, γύρισε μετά από λίγους μήνες, ο τότε Υποδιοικητής Χρήστος Μπουράνης, προάχθηκε στο βαθμό του Διοικητή παρακαλώ! Για να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε και μιας και τα CD δεν είχαν λεφτά, βρήκε την ευκαιρία να εκβιάζει μετανάστες, που έφερναν λαθραία τσιγάρα. Η ταρίφα του εκβιασμού ξεκίναγε στα 10 χιλιάρικα και έκανε και κανένα σκόντο στα 1-2 χιλιάρικα. Τελικά τα σκατά, παραμένουν σκατά! Σε αυτούς τους συνδέσμους θα δείτε το άρθρο και στου ”σινιάλου” αναφέρει και ονομαστικά.
http://sinialo.espiv.net/?p=10458

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/synelhfthh_o_dioikhths_toy_a_t_aigalew_gia_ekviasmo_allodapwn.2127264.html

Και όχι μόνο αυτό, κατάφερε τους μάρτυρες του Τριανταφυλλόπουλου, να αποτρέψει κάθε προστασία που είχαν και να τους μετατρέψει σε συγκατηγορούμενους του! Αύριο δικάζεται ο φασίστας των ΤΕΙ, να δούμε τι απόφαση θα βγει αν και βλέπω στο τέλος, να τη πληρώνουν αυτοί που τον ξεσκέπασαν και αυτός, με εκβιασμούς σε αυτούς και στους μετανάστες, να συνεχίσει να κυκλοφορεί!

Μπράβο στο αξιοκρατικό φασιστοσύστημα!

ΠΗΓΗ:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1488546

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *