Μικροφωνική αλληλεγγύης στις καταλήψεις θα γίνει την Τετάρτη 4/9 στα Λιοντάρια στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

 

http://candiaalternativa.espivblogs.net/files/2013/09/squat-solidarity.jpg★ Οι διώξεις των καταλήψεων κομμάτι της καταστολής ενάντια στη κυριαρχία : Ηγουμενίτσα : 2 /7/13, εισβολή των μπάτσων σε Εστία των ΤΕΙ στην Kατάληψη Κελί | Πάτρα : 5/8/13, εισβολή των μπάτσων και εκκένωση της κατάληψης «Στέκι ΤΕΙ – Ν.Γύζη», του κατειλημένου «Μαραγκοπουλείου» και της «Κατάληψης Παραρτήματος». | Αθήνα : 21/8/13 , εισβολή των μπάτσων στα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια του ΕΜΠ | Μεσολόγγι : 26/8/13 , εισβολή των μπάτσων στην κατάληψη Βαλβείου. | Ιωάννινα : 29/8/13 ,εκκένωση της Κατάληψης Αντιβίωσης. | Θεσσαλονίκη : 2/9/13,εισβολή και συλλήψεις στην κατάληψη Ορφανοτροφείου.

  • ★ Η καταστολή δεν μας φοβίζει μας δυναμώνει…τίποτα δεν τελίωσε ολα συνεχίζονται… Ο αντιθεσμικός, αδιαμεσολάβητος και αυτοοργανωμένος χαρακτήρας των καταλήψεων, των στεκιών και κοινωνικών χώρων που απλώνεται σαν ιστός σε όλες τις πόλεις τρομάζει τον κυριαρχία γιατί αποτελούν σημεία αντίστασης στο υπάρχων σαθρό πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό σύστημα. Είναι τόποι οργάνωσης μιας κοινωνίας που τάσσεται ενάντια στη “λογική” του κέρδους, της ιδιοκτησίας , της εξατομίκευσης και του κτηνώδους ανταγωνισμού. Είναι η συλλογική απάντηση των ανθρώπων που δεν δέχονται να σφαχτούν μεταξύ τους για τος ποιος θα επιβιώσει, αλλά επιλέγουν το συλλογικό και την αυτοοργάνωση σαν πρόταση και πράξη.Ενάντια στην επέλαση του κοινωνικού εκφασισμού και του σύγχρονου ολοκληρωτισμού.Αλληλεγγύη στις Καταλήψεις,στα στέκια,στους αυτοοργανωμένους/αυτοδιαχειριζόμένους χώρους και σε όσους αγωνίζονται…
  • Ηράκλειο 4/9/13 :Μικροφωνική Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις -ώρα :18:00 πλ.Λιονταριών – ώρα:20:00 -Κατάληψη Ευαγγελισμού -Συνέλευση για την οργάνωση δράσεων αλληλεγγύης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *