Χρυσαυγίτης τράβηξε όπλο στην αντιφασιστική συγκέντρωση στη Δάφνη (photo+video)

Στιγμές έντασης δημιουργήθηκαν σήμερα το απόγευμα, όταν κατά τη διάρκεια ειρηνικής αντιφασιστικής διαδήλωσης, ένα άτομο απείλησε τους διαδηλωτές με όπλο και στη συνέχεια για να γλιτώσει κρύφτηκε σε εστιατόριο της περιοχής. Οι διαδηλωτές που τον καταδίωξαν κατάφεραν να σημειώσουν τον αριθμό της πινακίδας του οχήματός του (δίκυκλο), από τον οποίο θα προκύψουν και τα στοιχεία του, που είναι ΑΟΕ 596. Η πινακίδα ήταν αρχικά καλυμμένη με μονωτική ταινία, ώστε να μην αναγνωρίσιμος ο αριθμός. Ακολούθως, αστυνομικές δυνάμεις κάνοντας χρήση χημικών δεν άφησαν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το χώρο που είχε κρυφτεί το συγκεκριμένο άτομο.
δειτε το βιντεο με το ατομο-το οποιοσυμφωνα με ανακοινωσητων ιδιων των μπατσων ηταν ειδικος φρουρος εκτος υπηρεσιας- να απειλει τον συγκεντρωμενο κοσμο:
[youtube]http://youtu.be/iXrkmsB4vI0[/youtube]
και πως οι συναδερφοι του με επεμβαση των ματ που εριξαν κροτου λαμψης τον φυγαδευσαν:
Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: trim.pbjti3yrimli.mov (video/quicktime)

5 απαντήσεις στο “Χρυσαυγίτης τράβηξε όπλο στην αντιφασιστική συγκέντρωση στη Δάφνη (photo+video)”

  1. oi fasisistes ths xryshs koprias anti na mazeyontai stis trypes toysnmeta thn en psyxrw dolofonia toy KILLAH-P exoyn ksesalwsei.Allh mia praksh ratsistikhs bias prosti8etai ston makry katalogo:
    Μαρτυρία 20χρονου για επίθεση εναντίον του από Χρυσαυγίτη

    Επίθεση Χρυσαυγίτη σε 20χρονο Αλβανό στη Λαμία

    Αποκαλυπτική η μαρτυρία 20χρονου νεαρού για την επίθεση που δέχτηκε από Χρυσαυγίτη.

    Το ίδιο συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του δικηγόρου του. Οι αστυνομικοί ενώ τους έδειξε ο νεαρός το δράστη και τον είδαν δεν τον συνέλαβαν αφού επρόκειτο για αυτόφωρο αδίκημα

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B7#ixzz2fW9qdxgt
    video:
    http://youtu.be/Hp29fgLB1kM

  2. Πρώτο θΑΙΜΑ

    Ας αφήσουμε κατά μέρος τα περί δεοντολογίας, αν μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό μπορεί να έχει πρωτοσέλιδο έναν νεκρό άνθρωπο. Άλλες φορές μπορεί και άλλες όχι.
    Το ερώτημα είναι αν το Πρώτο Θέμα μπορεί να έχει πρωτοσέλιδο τον νεκρό της συμμορίας της Χρυσή Αυγής και από κάτω για ξεκάρφωμα τον τίτλο «Δεν ξεχνώ τον φασισμό».
    Ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα στην πραγματικότητα δεν ξέχασε ποτέ τον φασισμό. Τον παρουσίασε πρώτο τραπέζι πίστα, τον απενοχοποίησε και τον πρόβαλε όσο μπορούσε.

    Το Πρώτο Θέμα, τράβηξε το χορό στην προσπάθεια που γινόταν να εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή, αυτή η εγκληματική ομάδα, ως μια ομάδα μπουχτισμένων με το σύστημα. Το αβγό του φιδιού, σαν αβγό που θα εκκολάψει καναρίνι. Όταν ακόνιζαν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια, όπως συνηθίζει να λέει ο Μιχαλολιάκος, και ύστερα την έμπηγαν σε κορμιά ανθρώπων, πρώτο θέμα για την εφημερίδα, ήταν το lifestyle της οργάνωσης. Αυτοί οι δολοφόνοι, φασίστες, οι ύαινες, πόζαραν στην εφημερίδα με την ίδια άνεση που δημοσιεύονταν οι διαφημίσεις των Τραπεζών.

    Πριν τις εκλογές του 2012, το Πρώτο Θέμα ήταν η εφημερίδα που με ολοσέλιδα παρουσίασε την Χρυσή Αυγή ως τους προσκόπους της νέας πολιτικής πραγματικότητας. Σε ένα από τα πολλά ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή, είχε παρουσιάσει γιαγιάδες από το κέντρο της Αθήνας που υποστήριζαν πως πάνε στην τράπεζα με την βοήθεια των «παιδιών της Χρυσής Αυγής». Για του λόγου το αληθές, ένα από τα κτήνη που ενδεχομένως το προηγούμενο βράδυ μαχαίρωνε κάποιον άνθρωπο, στη φωτογραφία της εφημερίδας, συνόδευε τη γιαγιά ως το ATM για να μην την κλέψουν οι κακοί αλλοδαποί. Μόνο που όπως αποκαλύψαμε στο HOT DOC, η κακόμοιρη γιαγιά δεν ήταν άλλη από τη μάνα του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής Αλέξανδρου Πλωμαρίτη, που στο βίντεο του BBC υποσχόταν να κάνει αρκετούς σαπούνι. Ο Θέμος, απ ό,τι φαίνεται, δεν κινδύνευε. Μόνο ο Παύλος Φύσσας.

    Η εφημερίδα, με το επιχείρημα της «αντικειμενικότητας», επέλεξε τη λειτουργία του γραφείου ενημέρωσης της Χρυσής Αυγής. Είναι κάτι που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση όσους συναδέλφους δουλεύουν εκεί. Γιατί το έκανε, το ξέρουν οι εκδότες της. Ίσως να μπορούσε να απαντήσει ένας απ αυτούς, ο Αναστάσιος Πάλλης, που καταζητείται και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα όπλα, στις παρελάσεις και στα στρατιωτικά τάγματα.

    Για όποιο λόγο και αν το έκαναν, είτε γιατί συμφωνούσαν με τη Χρυσή Αυγή, είτε γιατί είχαν οικονομικό όφελος, είτε γιατί πίστευαν πως είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να φοβηθεί ο κόσμος και να επιλέξει συντηρητικές λύσεις (με τέτοιες λύσεις συνήθως οι πλούσιοι δεν πάνε φυλακή), ζέσταναν το αυγό του φιδιού. Ήταν επόμενο το φίδι να βγει και να σκοτώσει όπως σκότωσε. Όπως σκότωνε πάντα όταν οι ίδιοι έδειχναν τα τατού και τις γκόμενες του Κασιδιάρη, αντί για τα μαχαίρια τους.

    Ακόμα και τώρα που η οργή του κόσμου περισσεύει, παίζουν με το συναίσθημα και ξεσχίζουν σάρκες. Δεν ξέρω πού διαφέρουν από τις ξιφολόγχες του φίλου τους Μιχαλολιάκου.
    πηγη:http://www.koutipandoras.gr/43206/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b1.html
    +
    http://aristeriantepithesi.blogspot.gr/2013/09/blog-post_22.html
    +
    http://aristeriantepithesi.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1026.html
    +
    http://aristeriantepithesi.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1970.html

  3. Η φυλλάδα ας μείνει να χάσκει κρεμασμένη
    Tης Άντας Ψαρρά
    Η φυλλάδα που έχει αναδείξει με τον εκδότη της κάθε πτυχή του αγοραίου ρατσισμού, που έχει αναδείξει όλες τις πτυχές των «προσωπικών» στιγμών των στελεχών της Χρυσής Αυγής, που έχει κατασκευάσει το ρεπορτάζ με την φωτογραφία της μαμάς του χρυσαυγίτη Πλωμαρίτη (εκείνου με τα λαμπατέρ από δέρμα) που τάχα τη βοηθούσαν στο ΑΤΜ της τράπεζας, η φυλλάδα που δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να μιλήσει για το ελληνικό αίμα και τη βρώμα των αλλοδαπών, η «πλούσια» φυλλάδα με τα επιχειρηματικά αόρατα νταλαβέρια τολμάει να συγκρίνεται με τα ιστορικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων.
    Εφημερίδων που στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι ο φόνος του Λαμπράκη δεν ήταν τροχαίο (ΑΥΓΗ) ή ότι ο θάνατος του Παναγούλη δεν ήταν τυχαίος (ΝΕΑ), έδειξαν η μεν πρώτη τον αγωνιστή χτυπημένο και διασωληνωμένο η δε δεύτερη το σώμα του Αλέξανδρου Παναγούλη.

    Τώρα η φυλλάδα αυτή τυπώνει το πρωτοσέλιδο με τη φωτογραφία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα να ξεψυχάει και τολμάει να συγκρίνει την εμετική της κλειδαρότρυπα με το ιστορικό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ. Βάζει τη φωτογραφία του Παύλου μαζί με τη μαύρη ιδεολογία που προπαγανδίζει στις σελίδες της χρόνια τώρα ανεβάζοντας τα ποσοστά των φασιστικών αντανακλαστικών μιας ποδοπατημένης κοινωνίας.

    Έχοντας ξεφτιλίσει κάθε υπόνοια δεοντολογίας αλλά χωρίς έστω ένα ψήγμα σεβασμού στην οικογένεια βάζει την φωτογραφία του νεκρού παιδιού τους για να πουλήσει το αίμα του στα περίπτερα.

    Ας μείνει λοιπόν να χάσκει έτσι κρεμασμένη η φυλλάδα αύριο στα περίπτερα για να θυμόμαστε όλοι ότι για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, όπως δουλειά πολλή έγινε για να μπορέσει να φτάσει η ναζιστική συμμορία στα ποσοστά που έφτασε και τώρα να θρηνούμε εκ των υστέρων τους νεκρούς και τους μαχαιρωμένους Ελληνες και αλλοδαπούς.
    Πηγή:tvxs>>>>>>>http://www.tvxs.gr/news/internet-mme/i-fyllada-meinei-na-xaskei-kremasmeni-tis-antas-psarra

  4. Του Άρη Χατζηστεφάνου

    Άκου φασιστάκο…

    Το εξώφυλλο του Πρώτου θέματος ήταν στημένο – εδώ και χρόνια
    Οι παλιοί αποικιοκράτες συνήθιζαν να κρεμάνε τα κεφάλια των θηραμάτων τους στο σαλόνι του σπιτιού τους.
    Οι δωσίλογοι συνεργάτες των Γερμανών κυκλοφορούσαν με τα κομμένα κεφάλια των Ελλήνων αντιστασιακών από χωριό σε χωριό.
    Ο Θέμος Αναστασιάδης «κρέμασε» το πτώμα του Παύλου Φύσσα στο εξώφυλλο του Πρώτου Θέματος.

    Την περίμενε για καιρό αυτή την ημέρα.

    Από τότε που έστηνε ψεύτικα ρεπορτάζ, για να παρουσιάσει τους δολοφόνους του Μιχαλολιάκου σαν καλά παιδιά που βοηθάνε τις γιαγιούλες να παίρνουν χρήματα από το ΑΤΜ.

    Από τότε που έριξε όλο το βάρος της εκπομπής του για να εξανθρωπίσει τον Καιάδα.

    Και πιο παλιά. Όταν προσποιούνταν τον αναλυτή στις σελίδες του Βήματος, καταχειροκροτούμενος από τους αυλικούς του Λαμπράκη.

    Και ακόμη πιο παλιά, όταν έφτυνε τα ηλίθια, ρατσιστικά ανέκδοτά του στην πίσω σελίδα της Ελευθεροτυπίας. Δεν τον έδιωχνε τότε ο διευθυντής της. Πούλαγε φύλλα πάνω στα πτώματα των Αλβανών που πέθαιναν από ρατσιστικές επιθέσεις και εργατικά ατυχήματα στα εργοτάξια των ολυμπιακών αγώνων. Η πρώτη σελίδα έγραφε «Αθήναζε» και η τελευταία «Μαύρη Τρύπα».

    Και όλο κάτι αντιφασιστικά «τσογλάνια» να του πετάνε γιαούρτια. Ήξερε όμως ότι μια ημέρα θα έπαιρνε την εκδίκησή του. Θα έβαζε πρωτοσέλιδο το πτώμα ενός από αυτούς που τον ταπείνωναν με τη λεβεντιά τους σε κάθε τους βήμα. Τους μικρούς ανώνυμους ήρωες που έφτυναν τον πολιτισμό του. Που σιχαίνονταν όλους όσοι πέρασαν από τις εκπομπές του.

    Ο Θέμος Αναστασιάδης βέβαια δεν είναι ένας τόσο διαφορετικός Έλληνας. Είναι το πρόσωπο μιας υπαρκτής Ελλάδας. Αυτής που ψήφισε Χρυσή Αυγή. Της Ελλάδας που δεν ταυτίστηκε ποτέ με τον Προμηθέα αλλά με το Κράτος και τη Βία, που έδεσαν το σώμα του Τιτάνα στον Καύκασο. Της Ελλάδας που έβγαλε τον Εφιάλτη αλλά και τον Κοτζαμάνη, τον Τσολάκογλου αλλά και τον Μπάμπαλη – είναι η φάρσα μιας ιστορίας που επαναλαμβάνεται.

    Και η εφημερίδα του όμως δεν είναι μια τυχαία εφημερίδα. Εδώ και χρόνια ύφαινε κάθε βδομάδα τον ιστό του life-style ναζισμού στην Ελλάδα, πάντα με την εβδομαδιαία συνδρομή των αναγνωστών της. Με μερικά ευρώ μπορούσες να εξασφαλίσεις ότι το νεοναζιστικό παραλήρημα θα συνεχιζόταν και την επόμενη εβδομάδα. Και πάνω από 100.000 συμπολίτες μας το έκαναν κάθε εβδομάδα.Την πλήρωσαν ακριβά αυτή τη δολοφονία και τη δικαιούνται.

    Και ο τίτλος τους δικαιώνει: Δεν ξεχνώ τον φασισμό. Δεν τον ξέχασαν ποτέ. Ήταν πάντα μέσα τους.

    Μόνο που πρέπει να θυμάστε ότι οι φωτογραφίες που γράφουν ιστορία είναι πολλές. Υπάρχουν φωτογραφίες από το πτώμα του Παύλου Φύσσα, και του Άρη Βελουχιώτη και του Τσε Γκεβάρα. Υπάρχει όμως και η φωτογραφία του Μουσολίνι κρεμασμένου ανάποδα στο Μιλάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *