Θέατρο Εμπρός: συλλήψεις σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια πρόβας

Σήμερα οι μπάτσοι έκαναν έφοδο στο υπό κατάληψη θέατρο ΕΜΠΡΟΣ στου Ψυρρή και συνέλαβαν δυο συντρόφους μας. Πέρασαν αυτόφωρο και τους απαγγέθληκαν κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης. Επίσης επειδή το Θέατρο το διεκδικεί το ΤΑΙΠΕΔ τους έκανε μήνυση. Οι δυο σύντροφοι κρατούνται στα κρατητήρια,γι’αυτό καλούμαστε να είμαστε όλοι εκεί ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ στηρίζοντας τον αγώνα των δύο συντρόφων μας.Για άλλη μια φορά κράτος και εξουσία μας δείχνει την άγρια επίθεση σε αγωνιστές συντρόφους, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και καταλήψεις. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ. Αύριο το πρωί στην Ευελπίδων και ώρα 12:00 στο κτήριο 2. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η είδηση από το athens inydmedia  έχει ως εξής:

 

Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν, την ώρα που έκαναν την πρόβα τους στο θέατρο Εμπρός, 2 άτομα και πηγαίνουν αυτόφωρο με τις κατηγορίες: παραβίαση σφραγίδων και διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς και βάση μήνυσης του ΤΑΙΠΕΔ κατά αγνώστου. Πέρα από τη στήριξη στα 2 αυτά παιδιά, χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, τη στήριξη και την ενεργή παρουσία όλων μας ο χώρος του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός.

Απόψε, στις 9.00 μ.μ., ξεκινάει το 5ήμερο φεστιβάλ αυτοοργανωμένης θεατρικής έκφρασης. Ας είμαστε όλοι εκεί!

 

 

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή)

  •     Τετάρτη 30/10 Πέρσες του Αισχύλου, Τσιριτσάντσουλες
  •     Πέμπτη 31/10 Εχθροί εξ αίματος του Αρκά, Buffonata
  •     Παρασκευή 1/11 Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού (και μερικών άλλων ανατρεπτικών) του Ντάριο Φο, Μηχανικοί του Φθηνού Μελοδράματος
  •     Σάββατο 2/11 Ανάκριση του Πέτερ Βάις, Facta non Verba

Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37

Κυριακή 3/11  Το Δώρο, Θεατρικός κύκλος Ανάπλους
Γιορτή μετά μεζέδων και μουσικής

ώρα έναρξης 9:00 μμ
Είσοδος Ελεύθερη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *