50 παιδιά στην Αφρική παραλύουν μετά την λήψη….. Bill Gates

bill-gates-and-eugenics

Πολλοί μπορεί να έχουν την άποψη και δικαίωμά τους (αλλά ας μην προσπαθούν να μας την επιβάλλουν) πως ο κόσμος μας είναι καλύτερος επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν του Jobs, Gates, Soros και μια ακόμα μικρή ολιγαρχική ομάδα η οποία έχει τον έλεγχο στο οικονομικό σύστημα.
Και προφανώς για να είσαι πλούσιος και να γίνεσαι όλο και περισσότερο, θα πρέπει κάποιοι άλλοι να γίνονται όλο και φτωχότεροι και να δυστυχούν.
Και φυσικά η αναλογία δεν είναι ένας προς έναν.

Ο Bill και η Melinda Gates, εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, είχαν ξεκινήσει μια “σταυροφορία” για τον εμβολιασμό κάθε παιδιού στον πλανήτη.
Και, φυσικά, ένας από τα κύριους γεωγραφικούς τους στόχους ήταν η ήπειρος της Αφρικής, όπου οι κακές συνθήκες υγιεινής και η έλλειψη καθαρού νερού έχουν δημιουργήσει συνθήκες στις οποίες ασθένειες όπως η μηνιγγίτιδα και η ελονοσία εξαπλώνονται ανεξέλεγκτα.
Αντί, όμως, να προσπαθήσουν να ανταποκριθούν σε αυτές τις βασικές ανάγκες -όπως η υγιεινή και το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στο πόσιμο νερό-, ο πολυ-δισεκατομμυριούχος Bill αλλά και πολλοί που τον υποστηρίζουν και τον σιγοντάρουν, προώθησαν τα εμβόλια ως λύση, τα οποία με τη σειρά τους πυροδότησαν ένα κύμα παράλυσης, κυρίως στους μικρούς μπόμπιρες της Αφρικής.
-Για να μην επεκταθούμε σε αυτό, δείτε τα σχετικά άρθρα:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ερευνήτριας δημοσιογράφου Christina England στο Vactruth.com, το μικρό χωριό Gouro στο βόρειο Τσαντ, έπεσε πρόσφατα θύμα στη σκοτεινή πλευρά αυτής της ατζέντας του εμβολίου αφού τουλάχιστον 50 νεαρά άτομα παρέλυσαν μετά τον εμβολιασμό με «MenAfriVac», ένα νέο εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας που αναπτύχθηκε ειδικά για την Αφρική.
Το εμβόλιο MenAfriVac, ο κράχτης για την προληπτική θεραπεία κατά της μηνιγγίτιδας, φέρεται να επέφερε παραισθήσεις, σπασμούς και τελικά παράλυση σε αυτά τα παιδιά, κάποια εκ των οποίων είναι μόλις 7 χρονών.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ξάδερφος των δύο εκ των εμβολιασμένων -πλέον, παράλυτων- παιδιών, οι τρομακτικές παρενέργειες του MenAfriVac άρχισαν να εμφανίζονται εντός 24 ωρών από την χορήγησή του. Πολλά από τα παιδιά, που επηρεάστηκαν από αυτό το εμβόλιο, από την πρώτη στιγμή είχαν συμπτώματα όπως πονοκέφαλο και εμετό, που αργότερα εξελίχθηκαν σε ανεξέλεγκτους σπασμούς, ενώ το σίελο έβγαινε άκρατα από το στόμα τους.
Όταν, όμως, οι γονείς και οι τοπικές αρχές προσπάθησαν να καλέσουν τους ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους προκειμένου να αναλάβουν δράση και να βοηθήσουν τα πληγέντα παιδιά, αντιμετώπισαν την πλήρη απαξίωση και τους αγνόησαν. Όλες οι εκκλήσεις τους για βοήθεια αλλά και οι αναφορές τους για δικαίωση, έπεσαν στο κενό.

Και ξαφνικά η λύση βρέθηκε:

Η Κυβέρνηση του Τσαντ προσπαθεί να δωροδοκήσει τους γονείς προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Ο ξάδελφος των παιδιών που παρέλυσαν, ο οποίος στην Αγγλία αναφέρεται ως «κ. Μ.», πρόσθεσε πως όταν ο υπουργός Υγείας και ο Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης του Τσαντ, εδέησαν να εμφανιστούν στο Gouro, σχεδόν μια εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν, αποφάσισαν να εξορίσουν τα 50 παιδιά σε ένα νοσοκομείο πάνω από 300 μίλια μακριά, καθώς υπάρχει μόνο ένας διαθέσιμος γιατρός σε ολόκληρη την περιοχή Gouro.

Και το χειρότερο;
Αντί να προσπαθήσουν να αποσύρουν το εμβόλιο MenAfriVac που προκάλεσε τέτοιες σοβαρές αντιδράσεις και να σταματήσει πάραυτα κάθε περαιτέρω διανομή του εμβολίου, έως ότου εξεταστεί το εμβόλιο και καθοριστεί η αιτία του κακού, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι απλά προσπάθησαν να δωροδοκήσουν με χρήματα τους γονείς, προκειμένου να αποσιωπηθεί το γεγονός.
Σύμφωνα με τον κ. Μ., τους ιθύνοντες τους ένοιαζε να κουκουλώσουν το συμβάν και όχι να προστατέψουν τους κατοίκους από τις βλαβερές συνέπειες του εμβολιασμού με MenAfriVac.

Η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης δεν μιλούν καθόλου για την τραγωδία, λες και δεν συνέβη ποτέ. Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν πραγματικά περιστατικά που χρήζουν αποσαφήνισης,

δήλωσε σε μέιλ του ο κ. Μ., αναφερόμενος στο περιστατικό.

Μέχρι αυτήν την στιγμή που μιλάμε, σχεδόν κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν έχει παρουσιάσει αυτήν την τόσο σημαντική ιστορία. Κανονικά, μια τόσο συνταρακτική είδηση, θα έπρεπε να γίνει πρωτοσέλιδο.

Όλα αυτά μας ενοχλούν και μας κάνουν να φοβόμαστε τις χειρότερες επιπτώσεις στο μέλλον. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μια ολόκληρη πόλη έχει παραλύσει.

Το ίδρυμα Gates Foundation ψεύδεται για την ασφάλεια του MenAfriVac

Γιατί οι μεγάλες οργανώσεις δαπάνησαν 571 εκατομμύρια δολάρια σε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού, όταν τα πηγάδια για την παροχή πρόσβασης σε καθαρό πόσιμο νερό έχουν κατασκευαστεί με λιγότερα από 3.000 δολάρια από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού;

Είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτει η Αγγλία σχετικά με την παρούσα καταστροφική κατάσταση.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού δεν έχει ανασταλεί;
Και τι θα γίνει με τους οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την κτηνωδία που συνέβη στο Gouro;

 

Kαι αυτά έγιναν (και γίνονται) με τα χρήματα που κέρδισε από την Microsoft και το μονοπώλιο λογισμικού, μην το ξεχνάμε, έτσι;

ΠΗΓΗ:https://gutneffntqonah7l.onion.to/front.php3?lang=el&article_id=1508653

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *