Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ Κ.Γάτσιος “προαναγγέλει” εισαγγελική παρέμβαση στο Κυλικείο της σχολής

O Πρύτανης της Ασοεε Κ.Γάτσιος προετοιμάζει το έδαφος για εισαγγελική παρέμβαση και προσωπικές διώξείς σε βάρος φοιτητών που έχουν κατάλαβει το χώρο του κυλικείου

Σήμερα, μετά από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου που αποτελείται από Πρύτανη(κ.Γάτσιος), Αντιπρύτανη (Γιακουμάκη) και τους προέδρους των τμημάτων, αναρτήθηκε στο σαιτ της σχολής ανακοίνωση με την οποία προετοιμάζουν το έδαφος για εισαγγελική παρέμβαση και ακολούθως προσωπικές μηνύσεις σε φοιτητές που διαχειρίζονται το χώρο εδώ και ένα χρόνο. Στο παρακάτω κομμάτι φαίνεται ξεκάθαρα.

“Η Σύγκλητος του ΟΠΑ καταδικάζει ομόφωνα και με τον ισχυρότερο δυνατό τρόπο την παραπάνω παράνομη ενέργεια και καλεί τους καταληψίες άμεσα να αποχωρήσουν και να παραδώσουν την αίθουσα στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Στην περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, εξουσιοδοτεί τον Πρύτανη να απευθυνθεί στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές, ώστε να ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της καλής λειτουργίας του
Πανεπιστημίου.
http://www.aueb.gr/pages/suglhtos/files/Apofasi_Siglitou_13-01-2014.pdf

Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων και προειδοποιήσεων εκ του σύνεγγυς. Διαπιστώνεται ξεκάθαρα ο ρόλος του Κ. Γατσιου και όλων των ακολούθων του απέναντι στους αγωνιζόμενους φοιτητές της Ασοεε. Δεν είναι τυχαίο ότι χάλασε μια έτοιμη αίθουσα διδασκαλίας για να μετατρέψει το αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο σε μια αίθουσα ξοδεύοντας χιλιάδες ευρω. Μόνο και μόνο για να τρομοκρατήσει και να φοβίσει τους φοιτητές.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1510952

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *