Συμπαράσταση στον Ηλία Αζάμπι από τους εργαζόμενους στη Wind

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στην Wind (ΠΑΣΕΤΙΜ WIND) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Ηλία Αζάμπι που απολύθηκε από την Forthnet- Netmed. Στο σχετικό ψήφισμα τονίζονται τα εξής:
“Η απόλυσή του έγινε στα πλαίσια συνδικαλιστικής δίωξης καθώς ο συνάδελφος ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων στην Forthnet- Netmed.
Η εκδικητική, παράνομη και καταχρηστική απόλυση έχει ως στόχο να τρομοκρατήσει το σύνολο των εργαζομένων, να περιορίσει τη συνδικαλιστική δουλειά και δράση, να περάσει το μήνυμα σε όλους τους εργαζομένους ότι όποιος σηκώνει κεφάλι, διεκδικεί και αγωνίζεται θα απολύεται. Είναι ξεκάθαρο χτύπημα στην οργάνωση των εργαζομένων, στη συλλογική δράση.
Οι διώξεις ενάντια στις συνδικαλιστικές ελευθερίες, τις οποίες έχει υποστεί πολλές φορές και το Σωματείο μας, δεν μας πτοούν. Ο αγώνας μας για την υπεράσπιση δικαιωμάτων, ελευθεριών και θέσεων εργασίας θα ενδυναμώνεται μέσα από τη συλλογικότητά μας και την αλληλεγγύη.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Η. ΑΖΑΜΠΙ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ – Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ”

 
http://www.ertopen.com/eidiseis/item/14004-symparastash-ston-hlia-azampi-apo-toys-ergazomenoys-sth-wind#.UuoeIMRdV8E

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *