ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΜΥΡΣΙΝΗΣ” ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.

αποφαση καφεναι αποφαση καφεναι.jpg2 αποφαση καφεναι.jpg3Στις 28/01/2014 η επιθεώρηση εργασίας ανατολικού τομέα εξέδωσε απόφαση, ότι όντως υπάρχουν διαφορές δεδουλευμένων, δώρων, αδειών και επιδομάτων για δύο εργαζόμενες από εμάς. Αν η εργοδοσία δεν καταβάλλει τα ποσά που οφείλει, τότε η επιθεώρηση θα προβεί σε μηνύσεις κατά της επιχείρησης. Εδώ να σημειώσουμε ότι τα ποσά αυτά είναι σύμφωνα με τις συμβάσεις που μας ανάγκαζε να υπογράφουμε ο εργοδότης με το πιστόλι στον κρόταφο, έχοντας απέναντι μας την ανεργία, και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας(συνηθισμένο φαινόμενο στον κλάδο του επισιτισμού και γενικότερα στον ιδιωτικό τομέα).

Τα ψέμματα και οι συκοφαντίες της εργοδοσίας της “ΜΥΡΣΙΝΗΣ”- πρώην “ΚΑΦΕΝΑΙ” αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά. Μας αποκαλούν ψεύτες και εκβιαστές επειδή διεκδικούμε τις θέσεις εργασίας μας και τα δεδουλευμένα μας. Δεν είναι, εξάλλου, πρωτότυπη η συμπεριφορά του εργοδότη, αφού τα τελευταία χρόνια όποιος εργαζόμενος διεκδικεί στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα αντιμετωπίζεται ως εκβιαστής, τρομοκράτης ή καθοδηγούμενος.

Εμείς οι απολυμένοι εργαζόμενοι του “ΚΑΦΕΝΑΙ” και πλέον “ΜΥΡΣΙΝΗ” θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε.  Σας καλούμε όλους στις παραστάσεις διαμαρτυρίας μας γιατί ακόμα και ο μικρότερος αγώνας είναι θέμα επιβίωσης.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 Παρασκευή  7/2 ώρα 21:00

προσυγκέντρωση Τσιμισκή και Εθν.Αμύνης γωνία 

Σάββατο  8/2 ώρα 21:00
προσυγκέντρωση Τσιμισκή και Εθν.Αμύνης γωνία

Kυριακή 9/2 ώρα 13:00

προσυγκέντρωση Τσιμισκή και Εθν.Αμύνης γωνία

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓAZOMEΝΩΝ ΣΤΟΝ

                                                ΚΑΦΕΝΑΙ – ΜΥΡΣΙΝΗ

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *