Πύλη της Χαλυβουργικής – Το επίκεντρο της Πανθριασιακής Στάσης Εργασίας στις 18/2

αρχείο λήψης

Σήμερα η οικογένεια Αγγελοπούλου έθεσε σε διαθεσιμότητα το 95% των εργαζομένων στη Χαλυβουργική. Αύριο η Πύλη του εργοστασίου στην Ελευσίνα γίνεται το επίκεντρο της Πανθρασιακής στάσης εργασίας στην οποία καλεί το εργατικό κέντρο της περιοχής. Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί: 

“Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας έχοντας αντιληφθεί στο μέγιστο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χαλυβουργικό κλάδος, και συγκεκριμένα οι συνάδελφοί μας χαλυβουργοί, που στο πρόσωπό τους συμμεριζόμαστε την αγωνία και την αγανάκτηση όλων των εργαζομένων του Θριασίου Πεδίου, αποφάσισε την προκήρυξη 4ωρης Πανθριασιακής στάσης εργασίας στην Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Μια στάση εργασίας που θα έχει επίκεντρο συνάντησης την πύλη της Χαλυβουργικής.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους, όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, να σφίξουμε μαζί τα χέρια και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη , εργατική πανθριασιακή αλυσίδα στήριξης και αλληλεγγύης για τους συναδέλφους μας, για εμάς και τις οικογένειές μας, για το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία.

Θα είμαστε όλοι εκεί στην πύλη των αγώνων για να βροντοφωνάξουμε στην οικογένεια Αγγελόπουλου « ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στις ΠΛΑΤΕΣ των ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ».

Θα είμαστε όλοι εκεί για να βροντοφωνάξουμε στην κυβέρνηση να κάνει την επιλογή της, είτε να βοηθήσει την βιομηχανία της χαλυβουργίας και να περισωθούν οι θέσεις εργασίας, με το κεφάλι ψηλά των χαλυβουργών, είτε να περισώσει τα μονοπώλια της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ.

Ας διαλέξει, ας το αποφασίσει, ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.

Για εμάς τους εργαζόμενους όταν το άδικο μας πνίγει ο αγώνας είναι βαθιά υποχρέωσή μας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *