ΠΑ.ΣΕ.TIM (WIND): Αιφνιδιαστική παρέμβαση του ΔΣ σε συνάντηση στελεχών της εταιρείας

cropped-call_center

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ CEO ΝΑΣΟ ΖΑΡΚΑΛΗ ΣΤΟ «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ»

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ. μέλη του ΔΣ του σωματείου μας πραγματοποίησαν πετυχημένη αιφνιδιαστική παρέμβαση στη συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο «Πεντελικό».

Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται στις ενέργειες που έχουμε αποφασίσει από τις Γενικές μας Συνελεύσεις, ώστε να υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας που διακυβεύονται ιδιαίτερα από το σχέδιο της ίδρυσης και λειτουργίας νέας εταιρίας – εργολαβίας που μεθοδεύουν οι διοικήσεις των εταιριών WIND & VODAFONE.

Στη σύντομη παρέμβασή μας που έγινε παρά την προσπάθεια παρεμπόδισης και φίμωσης από τους κ.κ. Τσίτουρα και Καρμίρη από το HR, τονίσαμε πως στόχος μας είναι να προβάλουμε ξανά το networksharing, ώστε να υλοποιηθεί από τους συναδέλφους μας τεχνικούς των δύο εταιριών χωρίς νέα εταιρία αφού οι συνάδελφοί μας διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία για την υλοποίηση του.

Διατυπώσαμε ότι η νέα εταιρία θα είναι κόλαφος για τα εργασιακά μας δικαιώματα και τους μισθούς μας που στην WIND εξασφαλίζονται από τις Επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τους αγώνες του σωματείου μας.

Στηλιτεύσαμε το γεγονός πως οι μισθοί, τα επιδόματα και τα ωράρια που έχουμε στην WINDδεν είναι προνόμια, όπως σκόπιμα τα εμφανίζει η διοίκηση της εταιρίας, αλλά αξιοπρεπή δικαιώματα και μισθοί επιβίωσης για να ζούμε οι ίδιοι και οι οικογένειές μας.

Καλέσαμε τα στελέχη της εταιρίας να μην στηρίξουν το σχέδιο της νέας εταιρίας και να είναι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.

Ενημερώνουμε πως θα συνεχιστούν αυτές οι αιφνιδιαστικές ενέργειες και θα γίνουν ακόμα πιο μαζικές και δυναμικές, μέχρι να ακυρωθεί το σχέδιο της νέας εταιρίας-εργολαβίας.

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων ΤΙΜ (WIND)-ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ

Πηγή: http://proledialers.espivblogs.net/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *