Αποκλειστικό! – Παρασκήνια από το MADWALK

Metropolis_Loukareos 8.1_3Τη στιγμή που άπλετος τηλεοπτικός χρόνος αφιερώθηκε απ’ όλα τα κανάλια σε ζωντανές συνδέσεις σχετικά με την προετοιμασία του MADWALK την προηγούμενη εβδομάδα, τη στιγμή που οι αρμόδιες τηλεοπτικές εκπομπές αναμετάδωσαν και σχολίασαν εκτεταμένα τα στιγμιότυπα της «μεγάλης γιορτής της μόδας και της μουσικής» που διοργάνωσε ο «καναλάρχης» του MAD Ανδρέας Κουρής, κι ενώ λίγες ώρες απομένουν για την πολυαναμενόμη προβολή του σόου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε το βράδυ, η συνέλευσή μας είναι η μοναδική που έχει εξασφαλίσει πραγματικά αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια του MADWALK, που δε θα σας δείξει κανένα κανάλι!

Δείτε στο βίντεο μοναδικά στιγμιότυπα από την παρέμβαση των απολυμένων εργαζόμενων των καταστημάτων Μετρόπολις -ιδιοκτησίας και αυτά του Α.Κουρή- έξω από τα γραφεία του MAD στην Παλλήνη, την ώρα που το MADWALK άνοιγε τις πόρτες του στα Σπάτα. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dDWkdEUQVbE[/youtube]Ίσως η χιλιομετρική απόσταση να εμπόδισε τις τηλεοπτικές κάμερες να βρεθούν και εκεί, ενώ δε βρέθηκε δυστυχώς όπως φαίνεται η κατάλληλη αφορμή, ώστε οι συνάδελφοι που είχαν επωμιστεί το ρεπορτάζ να προβούν σε μια έστω ολιγόλεπτη αναφορά.
Για την παρέμβαση των απολυμένων των Μετρόπολις, που έλαβε χώρα με τη συμπαράσταση αλληλέγγυων με παλμό και συνθήματα, σας είχαμε ενημερώσει με άμεση ανταπόκρισή μας την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ περισσότερα στοιχεία αναφέρουν και οι ίδιοι στο μπλογκ τους.
Να σημειώσουμε μόνο, πριν σας παραπέμψουμε στο αποκλειστικό βίντεο, πως μετά τις 7 διμοιρίες που είχαν συνοδεύσει τους διαμαρτυρόμενους στην προηγούμενη παρέμβασή τους έξω από τη Eurovision, η παρουσία τριών περιπολικών αυτή τη φορά δεν κατάφερε να τραβήξει την προσοχή, σε αντίθεση με εργαζόμενο του MAD που βγήκε από το γραφείο του και μαγνητοσκοπούσε τη διαδήλωση, γιατί δεν είχε ξαναδεί, λέει, διαμαρτυρία σε τόπο εργασίας του. Κι όπως δήλωσε, «και σε κείνους χρωστάει!» -ποιος άλλος, ο Κουρής.
«Πίσω από τα φώτα, πίσω απ΄τα βραβεία,

απλήρωτοι εργαζόμενοι, φτώχεια και ανεργία»

http://katalipsiesiea.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *