ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ…ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ…!!! ΜΕ ΑΓΩΓΗ 140.000 ΕΥΡΩ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ-ΜΥΡΣΙΝΗ’’ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ

kafene myrsinhΣτις 16/4 η εργοδοσία του ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ-ΜΥΡΣΙΝΗ’’ έστειλε αγωγή σε 4 εργαζόμενους-απολυμένους από εμάς και σε 3 συνδικαλιστές (εκ των οποίων 2 μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας και 1 αλληλέγγυο) μέσα από την οποία ζητά:
1) Ο καθένας από εμάς να καταβάλλει περί τις 20.000 ευρώ στην εργοδότρια με την κατηγορία της διάδοσης ψευδών, συκοφαντικών και προσβλητικών γεγονότων.
2) Ο καθένας μας να καταβάλλει το ποσό των 5.000 στην εργοδότρια, εφόσον δικαιωθεί η αγωγή της, κάθε φορά που θα παραβιάζεται η απόφαση και θα αναφέρεται το όνομα της επιχείρησης της.
3) Να επιβληθεί προσωπική κράτηση ενός έτους για κάθε ένα από εμάς.
Μετά από αγώνα 8 μηνών η εργοδοσία του ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ-ΜΥΡΣΙΝΗ’’ αντί να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την επίλυση του προβλήματος, που η ίδια δημιούργησε, επιχειρεί για άλλη μια φορά να μας τρομοκρατήσει έτσι ώστε να πάψουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας.
Με την γνωστή ‘’καραμέλα’’ προσπαθεί να μας παρουσιάσει ως συμμορία τρομοκρατών-εκβιαστών που απειλούμε την οικονομική, οικογενειακή και ψυχολογική της κατάσταση. Αλήθεια, τι είναι συκοφαντικό; H κοινοποίηση των συνθηκών που βιώναμε επι χρόνια ως εργαζόμενοι της επιχείρησης ή μήπως η δημοσιοποίηση της κατάστασης που βρισκόμαστε εδώ και 8 μήνες ως απολυμένοι και οικονομικά εξαθλιωμένοι; Σημειωτέον πως η εργοδότρια αρνείται πεισματικά να μας καταβάλλει ακόμα και τα ποσά της επιθεώρησης εργασίας και μη ασφαλίζοντας μας κανονικά, ένας από εμάς έμεινε άνεργος και χωρίς ταμείο ανεργίας.
Στην πραγματικότητα, η εργοδότριά μας, ακολουθώντας τις τάσεις των καιρών, επιχειρεί για πολλοστή φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και ζητά από εμάς τους εργαζόμενους-απολυμένους της επιχείρησής της και τους αλληλέγγυους να πληρώσουμε το τίμημα των δικών της τακτικών.
Σε απάντηση των παραπάνω, λοιπόν, εμείς οι εργαζόμενοι-απολυμένοι του ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ-ΜΥΡΣΙΝΗ’’ δηλώνουμε πως τέτοιες τακτικές δεν μας αγγίζουν. Ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται ακάθεκτα, σε όλα τα επίπεδα, μέχρι τελικής δικαίωσής του. Τα ψέματα και οι λοιδορίες της εργοδοσίας κάθε μέρα γίνονται φανερές μέσα από τις ίδιες τις κινήσεις της.
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
-ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
-ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ.
-ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΚΥΡΕΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.
(ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ).
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ – ΜΥΡΣΙΝΗ΄΄

ΠΗΓΗ:http://ese.espiv.net/2014/05/10/%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%cf%87%cf%81%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5/

Μία απάντηση στο “ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ…ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ…!!! ΜΕ ΑΓΩΓΗ 140.000 ΕΥΡΩ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ-ΜΥΡΣΙΝΗ’’ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *