Ψήφισμα συμπαράστασης στις απολυμένες της εταιρίας Online Sales από το Πανελλήνιο Σωματείο εργαζομένων Wind

αρχείο λήψης (3)Ψήφισμα συμπαράστασης στις απολυμένες της εταιρίας Online Sales από το Πανελλήνιο Σωματείο εργαζομένων Wind και κάλεσμα για το αυριανό ραντεβού στην Επιθεώρηση Εργασίας:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind)

Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005

Τηλ.: 210 5100910– Φαξ: 210 5100961 – E-mail :

symboulio@pasetim.com

————————————————————————————————

Αρ.Πρωτ.: 26/2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ONLINE

Το Πανελλήνιο Σωματείο εργαζομένων Wind εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στις Ε.Δ., Η.Κ. και Ε.Τ. που απολύθηκαν πρόσφατα από την εταιρία Online Sales.
Η Ε.Δ. απολύθηκε γιατί επέμεινε να λάβει αντίγραφο των όρων της σύμβασης. Ο εργοδότης αρνούνταν αρχικώς ότι υπάρχει τέτοιο έγγραφο και εκ των υστέρων παραδέχτηκε ότι το έχει. Στην ερώτηση της συναδέλφου αν θα της το δώσει ο εργοδότης την απέλυσε με την αιτιολογία ότι τον αμφισβήτησε! Οι Η.Κ. και Ε.Τ. απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν να δουλέψουν απλήρωτες υπερωρίες έως ότου «επιτύχουν τους στόχους»…>
Στην Online Sales αλλά και σε ένα μεγάλο ποσοστό εταιριών τηλεφωνικών κέντρων οι συνθήκες εργασίες είναι εξοντωτικές. Μισθοί στον πάτο, απλήρωτες υπερωρίες, τεράστιες και με όλα τα μέσα πιέσεις για «επίτευξη στόχων» και φυσικά απολύσεις. 
Τα τηλεφωνικά κέντρα (όπως και άλλοι κλάδοι) αποτελούν σύγχρονα κάτεργαόπου επιβάλλονται χείριστες εργασιακές συνθήκες. Ο μόνος δρόμος για ναανταπεξέλθουμε ζοφερό εργασιακό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει κράτος και εργοδότες και να αντισταθούμε είναι ο αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη.
Καλούμε κάθε σωματείο, συνέλευση γειτονιάς και άλλες συλλογικότητες να δείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις συναδέλφους μας.
Στα πλαίσια αυτά καλούμε σε συμμετοχή την ΔΕΥΤΕΡΑ 16/6/14 10.00 στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 10

Με αιτήματα

– ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ Η.Κ.
– ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
– ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ
– ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΔΣ

Πηγή: http://proledialers.espivblogs.net/2014/06/15/%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *