ΟΙΥΕ:ΟΥΤΕ 7 – ΟΥΤΕ 52 ΚΥΡΙΑΚΕΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ! ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.7.2014

Η Ομοσπονδία μας, μαζί με τα σωματεία – μέλη της και όλους τους εργαζόμενους στο Εμπόριο, δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα και της αντίστασης μας, ενάντια στο καταστροφικό για τον κλάδο και τους εργαζόμενους ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.
Με απόφαση της Διοίκησης της ΟΙΥΕ προκηρύσσεται
ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ- ΑΡΓΙΑΣ!
ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, στις 20.7.2014, τα εμπορικά καταστήματα πρόκειται να ξαναλειτουργήσουν!
Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της εφαρμογής του μνημονιακού Ν. 4177/2013, ο οποίος προβλέπει την ελεύθερη κυριακάτικη λειτουργία όλων των καταστημάτων 7 Κυριακές το χρόνο όλων των καταστημάτων (μικρών και μεγάλων) σε όλη τη χώρα κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων.
Για ακόμα μία Κυριακή, οι εργαζόμενοι καλούνται να γίνουν δούλοι!!!
Καλούνται για μια ακόμα φορά να μην ξεκουραστούν, να ξαναδουλέψουν δωρεάν για τους εργοδότες – ιδίως στις μεγάλες αλυσίδες, στα malls, στα εκπτωτικά χωριά και στους πολυεθνικούς ομίλους- χωρίς καν να πάρουν πρόσθετη αμοιβή ή πρόσθετο ρεπό, στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» της οικονομίας και της δήθεν «ελεύθερης λειτουργίας» της αγοράς.
Η Κυβέρνηση της Τρόικας μαζί με τους μεγαλοεργοδότες συνεχίζει να καταστρέφει το Εμπόριο και τους Εργαζόμενους μέσα από την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.
Εμείς τους ξαναλέμε: ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ!
ΚΑΛΟΥΜΕ
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΥΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΟΙΥΕ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *