Κάτω τα ξερά σας από τον αναρχικό Α.Σταμπούλο

Κείμενο Αλληλεγγύης στο αναρχικό Αντώνη Σταμπούλο του δικτύου εργατών/κομμουνιστών πηγή: http://proletconnect.blogspot.gr/
SAMSUNG CAMERA PICTURESΗ ταξική πάλη και ο ευρύτερος αντικαπιταλιστικός αγώνας διδάσκει ότι το κράτος του Κεφαλαίου για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της τάξης των αστών κάνει ότι μπορεί για να χτυπήσει τον οργανωμένο ταξικό πόλο και τους αγωνιστές που  προσπαθούν να οικοδομήσουν στέρεες δομές και να δώσουν κατευθύνσεις ταξικές, ανατρεπτικές, επαναστατικές. Η διέξοδος από την καπιταλιστική βαρβαρότητα που βιώνει η εργατική τάξη δεν θα γίνει ούτε από την σοσιαλδημοκρατία, ούτε από διαχειριστικές δυνάμεις ανεξαρτήτου πολιτικής αναφοράς στο έδαφος του καπιταλισμού αλλά από την προλεταριακή αντίσταση και πάλη. Οι εργάτες, οι άνεργοι, οι νέοι εργαζόμενοι, το πλήθος των από κάτω αν δεν κατανοήσουν αυτό το πράγμα θα συνεχίσουν να βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη. Την ήττα, τον φόβο, την υποταγή, την σκατοζωή εν τέλει.
Τις τελευταίες μέρες στα χέρια του κράτους βρίσκεται ένας συνεπής αγωνιστής, άνθρωπος του αγώνα και της αλληλεγγύης. Που έβαζε τα εργατικά συμφέροντα μπροστά, που έσκυβε με αγωνία στα προβλήματα των εργαζομένων και των ανθρώπων της τάξης μας. Ο ίδιος εργαζόμενος και στρατευμένος όπως χιλιάδες  νέοι άνθρωποι στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Τα παπαγαλάκια όπως και κάθε φορά σπιλώνουν και λοιδορούν έναν αγωνιστή (με μηδαμινά στοιχεία κατηγορίας) όπως επανειλημμένα κάνουν με ανακοινώσεις που τους υπαγορεύει η  αντιτρομοκρατική. Υπερασπίζουν την τάξη τους.
Οι εργάτες και οι καταπιεσμένοι έχουμε και μεις ποιόν να υπερασπίσουμε, και αξίζει να το κάνουμε με καμάρι και  αγωνιστική διάθεση. Τον σύντροφο Α. Σταμπούλο που δυνάμωνε με την παρουσία του, τους ταξικούς αγώνες. Τους απεργούς στη Χαλυβουργία, τους εμπορουπάλληλους στις απεργίες, τους οδηγούς δικύκλου στις μοτοπορείες, έσφιγγε τις αλυσίδες όταν ορμούσαν τα ΜΑΤ να ματοκυλίσουν εργάτες στο κέντρο της Αθήνας όχι μία και δύο αλλά δεκάδες φορές. Δίπλα στον κόσμο του αγώνα σε όλες τις δύσκολες στιγμές, να εμψυχώνει το κόσμο της επιβίωσης και του μεροκάματου και να στέκεται παλικαρίσια στο πλάι των αγωνιζόμενων.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Α.ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ

Δίκτυο εργατών/κομμουνιστών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *