Oχι Στο Κλείσιμο Των Ψυχιατρείων / Προκήρυξη Το Αρχιπέλαγος Της Ψυχής

OXI ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΩΝ

omilia-psyxiki-ygeia

(Δαφνί – Δρομοκαίτειο)

 

Η συγκυβέρνηση της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μαζί με την τρόικα έχουν κηρύξει πόλεμο. Πόλεμο στα δικαιώματα και στις ανάγκες μας. 
 
Το δικαίωμα στην Δημόσια – Δωρεάν Υγεία έχει γίνει παρελθόν για τα πλατιά στρώματα της κοινωνίας. Όλα τα δικαιώματα μας έχουν γίνει εμπόρευμα. Έχεις να πληρώσεις καλώς….αλλιώς στα αζήτητα…
 
Το κλείσιμο των ψυχιατρείων (Δαφνί, Δρομοκαίτειο) που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση δεν είναι αποσυλοποίηση των πασχόντων αλλά το αποτέλεσμα μιας ανάλγητης πολιτικής που θα οδηγήσει τους πασχόντες σε αδιέξοδα, στο δρόμο…Η κυβέρνηση θεωρεί τους ψυχικά πάσχοντες περιττούς, αντιπαραγωγικούς, παράσιτα στην καπιταλιστική ζούγκλα.

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ


Ενώ έχουμε το κλείσιμο και τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων, τις ελλειψεις νοσηλευτικού προσωπικού, τα μισά πολυιατρεία του ΙΚΑ έκλεισαν, την

πολιτική που υποβαθμίζει και απαξιώνει παραπέρα την δημόσια – δωρεάν υγεία με σκοπό να κυριαρχεί στο τομέα της υγείας η επιχειρηματική δράση που σκοπό έχει το κέρδος και τη μίζα. Τα ράντζα και η υποχρηματοδότηση είναι ο κανόνας που κυριαρχεί στο παιχνίδι της κερδοσκοπίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Μόνος δρόμος, ο δρόμος του ενωμένου αγώνα για την υπεράσπιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ. Όχι στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση του τομέα της υγείας. Ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης – τρόικας.

 
ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
 
Αυτόνομη Μαχητική Ομάδα (Για Την Υγεία)

Περιστέρι / Κινητοποίηση Νοσοκομείων Δυτικής Αθήνας / Δεκέμβρης 2014 / Toarxipelagosthscyxhs.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *