σωματείο ΝΟΚΙΑ:για την υπογραφή ΕΣΣΕ στη WIND‏

 Σωματείο εργαζομένων στη ΝΟΚΙΑ
Ανακοίνωση σωματείου ΝΟΚΙΑ για την υπογραφή ΕΣΣΕ στη WIND
 
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες στη WIND,
 
Οι εργαζόμενοι/ες στη ΝΟΚΙΑ στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας στη WIND και του αγωνιστικού σας σωματείου για υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Ο μόνος δρόμος που έχουμε ενάντια στα σχέδια των εργοδοτών του κλάδου μας για είναι η συσπείρωση στα σωματεία μας και ο συνεχής αγώνας για καλύτερες συνθήκες και καλύτερους όρους εργασίας.
 
Η κατάκτησή σας με την υπογραφή ΣΣΕ, όπως και άλλων σωματείων του κλάδου και όχι μόνο, έχει θετικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους πέρα από τα στενά όρια της κάθε εταιρίας.
 
Οι αγώνες αυτοί είναι πυξίδες και για εργαζόμενους και σωματεία άλλων εταιριών καθώς κάθε υποχώρηση είναι υποχώρηση στις συνθήκες εργασίας όλου του κλάδου, κάθε νίκη είναι νίκη όλων μας.
 
Οι εργαζόμενοι στη ΝΟΚΙΑ βρισκόμαστε τώρα σε στάδιο σύνταξης και διεκδίκησης της πρώτης μας ΕΣΣΕ και ένας από τους βασικούς πυλώνες της διεκδίκησής μας είναι όσα έχουν κερδίσει οι εργαζόμενοι σε άλλες εταιρίες του κλάδου (όπως η WIND) ή κλαδικά σωματεία, μέσω των υπογραφών ΣΣΕ.
 
Στηρίζουμε με όποιον τρόπο θεωρήσετε αναγκαίο τον αγώνα σας ενάντια στα σχέδια της διοίκησης της WIND για μειώσεις αποδοχών και ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας.
 
Στηρίζουμε το πλαίσιο που βάζει το σωματείο της WIND μέσω των συλλογικών του οργάνων για την υπογραφή νέας ΣΣΕ με σκοπό τη διατήρηση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας.
 
Το εργασιακό τοπίο στον κλάδο μας ή θα διαμορφώνεται από τις ορέξεις των μεγαλοεργοδοτών και όλο και περισσότερα κέρδη ενάντια στις ανάγκες μας ή από τους κοινούς μας αγώνες.
 
Ο αγώνας σας είναι αγώνας όλων μας.
 
Ενάντια σε κυβέρνηση και μεγαλοεργοδότες, η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο μας.
 
Συναδελφικά και αγωνιστικά,
 
Σωματείο εργαζομένων στη ΝΟΚΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *