ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind):ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση στη WIND έληξε στις 31/8/2014 και η μετενέργειά της στις 30/11/2014. Την Τρίτη 2/12 είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση εξ αναβολής της τελευταίας από τη διοίκηση.
Έχουμε ήδη λάβει την επιστολή της διοίκησης που αναφέρεται στην «στην καλή θέληση» που δήθεν επιδεικνύει σχετικά με την συνέχιση των παροχών της σύμβασης αλλά στο ίδιο mail ανακοινώνει ότι αυτές καθίστανται οικειοθελείς και ότι καταργεί την παροχή ρεπό στο TCN που λειτουργεί και σε καθεστώς standby. Επίσης, όλες αυτές οι συζητήσεις έγιναν στο πλαίσιο δεκάδων απολύσεων, πολλών εκ των οποίων αποτέλεσαν μεταφορά εργαζομένων σε εργολάβους για να εκτελέσουν την ίδια ακριβώς εργασία με λιγότερο κόστος φυσικά…
Το Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND βρίσκεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπο με τις μεθοδεύσεις και τα χτυπήματα της διοίκησης της εταιρίας.
Η Γενική μας Συνέλευση έχει αποφασίσει ότι οι εργαζόμενοι θα κινητοποιηθούν ούτως ώστε
Να υπογραφεί επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση με ικανοποιητικούς όρους
Να σταματήσει η απώλεια θέσεων εργασίας
Να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου
Να σταματήσει η εργολαβοποίηση
Να υπερασπιστούμε συνθήκες και μισθούς εργασίας

Το Σωματείο μας έχει ήδη προχωρήσει σε παρεμβάσεις προς το καταναλωτικό κοινό σε καταστήματα WIND, στο Μαραθώνιο, στο συνέδριο Ιnfocom. Επίσης έχουμε δημιουργήσει ηχητικό σποτάκι που αναφέρετε στον αγώνα μας ενάντια στις απολύσεις και υπέρ της διεκδίκησης υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης, το οποίο ήδη αναπαράγεται στην ΕΡΤopen. Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι την επίτευξη των στόχων μας.
Πιο συγκεκριμένα:
Πέμπτη 4/12, ώρα 5.30μμ κάλεσμα-ενημέρωση για τη συγκρότηση Επιτροπή Αλληλεγγύης στα Ιωάννινα, στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.
Πέμπτη 4/12, ώρα 7.30μμ παρέμβαση στο καταναλωτικό κοινό έξω από το κατάστημα της WIND στα Ιωάννινα, διεύθυνση Μιχ. Αγγέλου 6.
Παρασκευή 5/12, περιοδεία-ενημέρωση με τους συναδέλφους στο κτίριο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.
Παρασκευή 5/12, ώρα 5.30μμ κάλεσμα-ενημέρωση για τη συγκρότηση Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Θεσ/κη, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Παρασκευή 5/12, ώρα 7.30μμ παρέμβαση στο καταναλωτικό κοινό έξω από το κατάστημα της WIND στη Θεσσαλονίκη, διεύθυνση Αγίου Δημητρίου 101.
Σάββατο 6/12, ώρα 10πμ παρέμβαση στο καταναλωτικό κοινό έξω από το κατάστημα της WIND στην Αργυρούπολη, διεύθυνση Κύπρου 110.
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Ενωμένοι στο Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *