Να τελειώνουμε με τα ορκ της δημοκρατίας

Η ελληνική δημοκρατία συνεχίζει να διεξάγει τον ανορθόδοξο πόλεμό της στην κοινωνία, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Χθες ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της, εξαπολύοντας τις ορδές των ορκ της σε όλη τη χώρα, προκειμένου να καταστείλουν τις πολύμορφες αντιστάσεις που έχουν αναπτυχθεί απέναντι στη σειρά των δολοφονικών πολιτικών που ασκεί το ελληνικό κράτος.

Τα ένοπλα τάγματα των χιλιάδων ένστολων μπαμπουίνων και των συναδέλφων τους με ανθρώπινη αμφίεση (ασφαλιτών) ξεχύθηκαν χθες στον δρόμο, με σκοπό να τρομοκρατήσουν, να δείρουν, να βασανίσουν και αν χρειαστεί να σκοτώσουν.

Αλλωστε, τη συναίνεσή της με τα δολοφονικά ένστικτά των ορκ της αστυνομίας, η ελληνική πολιτεία την έχει δείξει ξεκάθαρα με τη στάση της απέναντι στον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό και την εμφατική της άρνηση να του αποδώσει τα δικαιώματα που η ίδια έχει θεσπίσει.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τον σεβασμό μας σε όλους τους ανθρώπους που με οποιονδήποτε τρόπο βρέθηκαν χθες στον δρόμο και στις δράσεις αντίστασης ενάντια στη δολοφονική μανία του ελληνικού κράτους. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων και πανεπιστημίων και οργανώνουν την κοινωνική άμυνα στον δρόμο απέναντι στους ένστολους φονιάδες του Κράτους και τους συνεργάτες τους. Ζητάμε να σταματήσει η μονότονη και κουραστική προβοκατορολογία που αντιλαμβάνεται την κοινωνική άμυνα ως μια μορφή συνωμοσίας του Κράτους και καταλήγει να συκοφαντεί ανθρώπους που μάχονται.

Καλούμε κάθε έναν και κάθε μία να συνεχίσει σήμερα τη δράση του/της, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στις 5μμ, συμμετέχοντας σε καταλήψεις και δράσεις αλληλεγγύης, ενισχύοντας ξανά την περιφρούρηση των Σύρων προσφύγων στο Σύνταγμα και τις δράσεις που σχετίζονται με την υποστήριξη του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού.

-Η πολύμορφη δράση μας να σπάσει την κρατική τρομοκρατία – Να τελειώνουμε με τα ένστολα ορκ της δημοκρατίας

-Απελευθέρωση όλων ανεξαιρέτως των συλληφθέντων για τα γεγονότα της 6ης Δεκέμβρη 2014

-Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό – Να του αποδοθεί το σύνολο των δικαιωμάτων του και οι άδειές του

-Αλληλεγγύη στους Σύρους πρόσφυγες πολέμου στην πλ. Συντάγματος – Ασυλο, στέγη και ελεύθερη μετακίνηση

 -Αλληλεγγύη στις καταλήψεις δημόσιων χώρων και πανεπιστημίων

ροσιναντε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *