Μετά την ΟΙΥΕ και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας,καλεί στην απεργία στις 5 Απρίλη και στη συγκέντρωση στην πλατεία Καπνικαρέας

pote douleia tin KyriakiΜετά την ΟΙΥΕ και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας,καλεί στην απεργία στις 5 Απρίλη και στη συγκέντρωση στην πλατεία Καπνικαρέας.Είναι προφανές πως τα δύο συνδικάτα,”σύρονται”  στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλλει για την ίδια ημέρα το Συντονιστικό  Δράσης Ενάντια στην Κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και τα Απελευθερωμένα Ωράρια.

Το Συντονιστικό Δράσης, έχει προβεί απο την έναρξη της δραστηριοποίησης του μέχρι σήμερα,σε απεργιακές συγκεντρώσεις με απεργιακές περιφρουρήσεις και διαδηλώσεις,ενώ ούκ ολίγες φορές βρέθηκε αντιμέτωπο με την κρατική καταστολή και την αδιαλλαξία των αφεντικών.

Οπως τονίζει το Συντονιστικό   Δράσης Ενάντια στην Κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και τα Απελευθερωμένα Ωράρια:

Ο αγώνας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και στη συνολική επίθεση που ως εργαζόμενοι δεχόμαστε συνεχίζεται!

Τα εργατικά συμφέροντα μπροστά
Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά!

Κυριακή 5 Απρίλη 2015 :: απεργία σε όλο τον κλάδο του εμπορίου.

ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ

Τέλος, κεντρικό αίτημα  ΚΑΙ του  Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας είναι η νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας,και με το αίτημα αυτό καλεί στην απεργία την Κυριακή 5 Απρίλη και  σε συγκέντρωση στις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Καπνικαρέας.

omnia sunt communia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *