ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

_Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στέκεται στο πλευρό των εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ) που εδώ και δυο χρόνια κρατούν το εργοστάσιο ανοικτό, παλεύοντας να μείνουν όρθιοι με αξιοπρέπεια ενάντια σε όλους τους μηχανισμούς της εργοδοσίας να ανακτήσει τον έλεγχο του εργοστασίου το οποίο έχει εγκαταλείψει σχεδόν τρία χρόνια. Οι αρχικές καταδικαστικές αποφάσεις κατά των εργοδοτών μετριάστηκαν από τις δικαστικές αρχές. Σε νέο δικαστήριο στις 23/3/15, οι πιστωτές επιχειρούν να μετατρέψουν το εργοστάσιο σε βίδες στέλνοντας τους εργαζόμενους που το αυτοδιαχειρίζονται, εκεί που είναι πάνω από ενάμισι εκατομμύριο εργαζόμενοι, στον καιάδα της ανεργίας.

Είναι αναγκαίο τώρα όσο ποτέ ένα κοινό, πλατύ, αγωνιστικό μέτωπο άμεσων διεκδικήσεων όλης της εργατικής τάξης για να επιλυθούν τώρα και χωρίς καμιά καθυστέρηση όλα τα ζητήματα ζωής και δουλειάς.

Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των εργατών κι ενισχύουμε τον αγώνα τους που είναι αγώνας όλων μας.

Στηρίζουμε τις πανελλαδικές δράσεις που θα αναπτύξουν οι εργάτες της ΒΙΟΜΕ μαζί με άλλους αγωνιζόμενους εργαζόμενους (ΕΡΤ, Τσιμέντα Χαλκίδας κλπ) κι ενισχύουμε οικονομικά τον αγώνα τους.

 

Αναδημοσίευση από : Ο Εργάτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *