Tεχνικοί τηλεόρασης για προκλήσεις Αδωνη Γεωργιάδη on air….

Συνάδελφοι!

Η Ένωσή μας καταδικάζει την συμπεριφορά του βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς σε δύο από τις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις αναφερόμενος στο θέμα της φορολόγησης των Μ.Μ.Ε. από την κυβέρνηση, έδειχνε με το δάχτυλο έναν προς έναν τους παριστάμενους τεχνικούς, λέγοντάς τους πως λόγω αυτού του γεγονότος, το κανάλι τους θα τους απολύσει !!!  Ο κύριος Γεωργιάδης δηλαδή μας απολύει δημοσίως την στιγμή που οι εργοδότες μας ούτε… νύξη δεν έχουν κάνει για το θέμα. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να μας τονίσει πως καλά να πάθουμε γιατί ψηφίσαμε όλοι ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις τελευταίες εκλογές.
Φαίνεται λοιπόν, πως εκτός από «απόλυτα πετυχημένος» Υπουργός Υγείας που ήταν, αφού χρειάστηκαν μόλις λίγοι μήνες για να διαλύσει την δημόσια υγεία, -ποιος άλλος άλλωστε θα μπορούσε να το κάνει αυτό με τόσο μεγάλη επιτυχία-… εκτός από το μεγάλο «δημοκρατικό αίσθημα» που τον διακρίνει, -αφού όσοι ψήφησαν κάτι άλλο εκτός από το σημερινό  του κόμμα-, καλά να πάθουν για ότι πάθουν… εκτός από την πολιτική του «κουλτούρα» -ως «μεγάλος πολιτικός άνδρας» που είναι-… διαθέτει ΚΑΙ μαντικές ικανότητες!!! Πως αλλιώς άλλωστε θα γνώριζε το τι ακριβώς ψήφισαν οι συγκεκριμένοι τεχνικοί;

Υπενθυμίζουμε όμως στον κύριο Γεωργιάδη, πως μέσα στους ενάμιση εκατομμύριο (επίσημα) ανέργους που δημιούργησαν οι βάρβαρες (για τον λαό και όχι για τον ίδιο) πολιτικές των μνημονίων, που με τόσο πάθος υπερασπίζεται, βρίσκονται ήδη και δεκάδες συνάδελφοί μας! Και αυτοί… καλά να πάθουν κύριε Γεωργιάδη;
Και επειδή η Ένωσή μας έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα θέματα, από τις καθημερινές πολιτικές καρικατούρες της τηλεόρασης, την τρομοκρατία που εξαπέλυσε ο κύριος αυτός στους τεχνικούς, δείχνοντάς τους με το… δάχτυλο, του την επιστρέφουμε. Ήρθε η ώρα, οι πολιτικά αποτυχημένοι και ήδη απολυμένοι από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό, να κάνουν λίγο παραπέρα, διότι οι αγώνες για να ξαναπάρουμε την ζωή, που οι ίδιοι μας στέρησαν πίσω, θα συνεχιστούν ανεξάρτητα με το ποιο κόμμα μας κυβερνά!!!

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε πως το μάρμαρο για την διένεξη κυβέρνησης και Μ.Μ.Ε. δεν είμαστε διατεθειμένοι να το πληρώσουμε εμείς οι απλοί εργαζόμενοι! Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς να μας βάλει στην μέση για θέματα που ουδέποτε είχαμε λόγο ή ευθύνη!!!

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε στον κύριο Γεωργιάδη πως χωρίς εμάς τους τεχνικούς, θα είναι αδύνατο να συνεχίσει να επιδίδεται στην αγαπημένη του συνήθεια και να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα καθημερινά και αδιαλείπτως. Γι αυτό την επόμενη φορά ας φροντίσει να είναι πιο ευγενικός … Αν αυτό του είναι δυνατόν, φυσικά!

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *