Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ- Κόκκινη Γραμμή:Κανένα νέο μνημόνιο – Ταξική Αντεπίθεση σε ντόπιο & διεθνές Κεφάλαιο: Διαδήλωση 11/5 Προπύλαια, 18.00

11079349_873007546107807_9161623187775248186_oΜετά τη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη και την παράταση της μνημονιακής πολιτικής, ακόμα ένα Eurogroup στις 11 Μάη έρχεται να προλειάνει το έδαφος για την υπογραφή μιας νέας δανειακής σύμβασης κι ενός καινούργιου μνημονίου. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ παίρνει τη σκυτάλη των αντικοινωνικών πολιτικών που επιτάσσουν τα ευρωπαϊκά διευθυντήρια σε συνεργασία με την εγχώρια αστική τάξη (ΣΕΒ, εφοπλιστικό και τραπεζικό κεφάλαιο) και συμπυκνώνονται στις μειώσεις μισθούς και συντάξεων, στην απελευθέρωση των απολύσεων, στις ιδιωτικοποιήσεις και στην παραπέρα επέκταση της κοινωνικής λεηλασίας.

Τα προλεταριακά λαϊκά συμφέροντα μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο μέσα από τη σύγκρουση με την ΕΕ και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς. Μόνο η οργάνωση της τάξης μας μπορεί να σταθεί πραγματικό ανάχωμα στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και τις πολιτικές της κοινωνικής ερημοποίησης.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΕ

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαδήλωση: Προπύλαια 11 Μάη στις 18.00

Συνέλευση αναρχικών κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

Κόκκινη Γραμμή – ομάδα για την εργατική αντεπίθεση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *