Βίντεο από τη διαδήλωση των απολυμένων από τα Metropolis έξω από τον ελληνικό Τελικό της Eurovision

«Λάθος μαγαζί, εδώ τραγουδάει ο Πλούταρχος»

Μη νομίζετε πως και μέσα, στην πολυτελή πίστα του «Εναστρον» της Πειραιώς τα πράγματα ήταν τόσο γκλάμορους όσο φαίνονταν. Ή, όσο οι διοργανωτές ήθελαν να φαίνονται. Καμία σχέση, μία κιτς φιέστα ήταν, τίποτε παραπάνω.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των δισκοπωλείων Metropolis ήταν και πάλι παραταγμένοι απ’ έξω, να διαμαρτύρονται για τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που δεν πήραν ποτέ από τον Ανδρέα Κουρή (του Μάκη), ιδιοκτήτη των πάλαι ποτέ ένδοξων δισκοπωλείων. Και ιδιοκτήτη και του Mad TV που ανέλαβε σε συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ τη διοργάνωση του τελικού για τη Eurovision.

Για τρίτη χρονιά, φέτος. Και οι απολυμένοι εκεί, να επιμένουν. Μία ιστορία που ξεκίνησε με ΕΡΤ, συνεχίστηκε με ΔΤ, πέρασε στη ΝΕΡΙΤ και δεν αποκλείεται να τη δούμε ξανά του χρόνου στην ΕΡΤ. Και λύση να μη δίνεται. Τα παιδιά των Metropolis να παραμένουν αδικημένα, αλλά τα σόου, έστω κι αυτά τα επαρχιώτικης αισθητικής, να συνεχίζονται.

Όσο για την αστυνομία, σαφώς πιο διακριτική σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Κατεβαίνοντας στην Πειραιώς μάλιστα πριν αρχίσει η εκδήλωση είδα μία «κλούβα» των ΜΑΤ, πολύ πιο ψηλά, στη γωνία Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη. Έξω από μία άλλη νυχτερινή πίστα, όχι το «Έναστρον». «Λάθος μαγαζί», τους είπαμε, «εδώ τραγουδάει ο Πλούταρχος». Δεν το κατάλαβαν το αστείο μας…

Απαραίτητη σημείωση: τα δύο τελευταία χρόνια τα πέντε υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision προέρχονταν από την ίδια δισκογραφική εταιρία, την Panik Records του Πάρη Κασιδόκωστα (που συνεργάζεται στο Mad με τον Ανδρέα Κουρή). Μόνο φέτος και μετά από πολλές διαμαρτυρίες επέλεξαν κομμάτια και από άλλες δισκογραφικές εταιρίες (και κέρδισε η Minos-EMI).
Πηγή: efsynh

* Το βίντεο, που αναδημοσιεύει το efsyn.gr, είναι του πρακτορείου FOSPHOTOS.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9kaXeAXJGUE[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=41IuMinPM28[/youtube]

Μία απάντηση στο “Βίντεο από τη διαδήλωση των απολυμένων από τα Metropolis έξω από τον ελληνικό Τελικό της Eurovision”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *