Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, κανείς μόνος του απέναντι σε κράτος και αφεντικά / Ανακοινωση απο Ραδιοφραγματα

kronosdevours_0

Η εξαθλίωση και ο κοινωνικός κανιβαλισμός χαρακτηριστικά της συνθήκης έκτακτης ανάγκης  που έχει επιβάλει η κυριαρχία,  στέλνει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε σκλαβοπάζαρα και στο κάδο των σκουπιδιών του καπιταλισμού.  Το άτομο γίνεται πεδίο εξουσιαστικών και αδηφάγων συμπεριφορών των αφεντικών. Οι εκμεταλλευόμενοι κάτω από την βιοποριστική πίεση που βιώνουν,  ακολουθούν τον δρόμο της αλληλοεξόντωσης και στρέφουν το μένος τους και την δυναμική τους ανάμεσα στους ίδιους, ακολουθώντας το δόγμα της επικράτησης του πιο δυνατού , διευρύνοντας τον κοινωνικό εκφασισμό. Η επικράτηση του ατομικισμού και του ανταγωνισμού σε μερικές περιπτώσεις αποτελεί συνθήκη αυτοκαταστροφική για τα κατακερματισμένα κοινωνικά στρώματα και απομονώνει κάθε συλλογική διάθεση. «Ο θάνατος σου η ζωή μου» είναι το κυρίαρχο δόγμα και  το ισχύον καπιταλιστικό πρόταγμα που κοινωνικοποιείται με τον πιο σκληρό τρόπο ανάμεσα σ τα κοινωνικά κομμάτια. Έτσι η συνθήκη της αλληλοεξόντωσης οριζοντιώνεται και απλώνεται αφοπλίζοντας  δυναμικές απεύθυνσης του ανταγωνιστικού κινήματος.
Πριν μερικές μέρες σύντροφος από τα Ραδιοφράγματα βρέθηκε στην δύσκολη θέση  της ανακοίνωσης της έξωσης του από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοικιάζει αν δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα ενοίκια (δύο) που φτάνουν το ποσό των 500 ευρώ.  Η ιδιοκτήτρια όντας άνεργη όπως και ο σύντροφος μας έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία την 30 Αυγούστου για την κατάθεση του ποσού.  Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες. Εμείς σαν Ραδιοφράγματα στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο βιοποριστικό ζήτημα του συντρόφου μας και καλούμε όλους και  όλες να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια αυτή  με όποια μορφή αλληλεγγύης το επιθυμούν.
Ο μόνος τρόπος αντίστασης στην επίθεση του κεφαλαίου και του κράτους στις ζωές μας είναι η αυτοοργάνωση και  η αλληλεγγύη των από κάτω. Να ορίσουμε τον πραγματικό εχθρό και να κινηθούμε επιθετικά εναντίον του. Να σπάσουμε τον απομονωτισμό των ζωών μας και να απομονώσουμε τον κοινωνικό κανιβαλισμό και εκφασισμό με συλλογικές δράσεις   αντίστασης.
Για να επικοινωνήσετε με την συνέλευση των Ραδιοφραγμάτων σχετικά με το ζήτημα του συντρόφου στείλτε email στο radiofragmata@espiv.net έτσι ώστε όπου μπορόυμε να σας δώσουμε τον αριθμό λογαριασμού.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, κανείς μόνος του απέναντι σε κράτος και αφεντικά..
Συνέλευση αυτοδιαχειριζόμενου διαδικτυακού ραδιοφώνου ”Ραδιοφράγματα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *