ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και στους ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ της ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑ από αυτοδιαχειριζομενο στεκι Αγρινιο

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  στις  ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ  και  στους

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΧΩΡΟΥΣ  της  ΠΑΤΡΑΣ

ΚΑΙ  ΠΑΝΤΟΥ !

Παράρτημα – Μαραγκοπούλειο – Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΤΕΙ Πάτρας – Ράδιο Κατάληψη 93,7

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ  ΤΩΝ  ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

     Μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης καταστολής κράτος και κεφάλαιο σε συνέχεια της επιχείρησης που ξεκίνησε το χειμώνα, επιτίθενται στις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους της Πάτρας. Το δόγμα ησυχία τάξη και ασφάλεια σε πλήρη εφαρμογή. Με θεαματικές κινήσεις , με εκατοντάδες σιδερόφρακτα τάγματα ασφαλείας , ασφαλίτες και νεοναζί σε ρόλο αγανακτισμένων πολιτών,  προσπαθούν να κάμψουν τον αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό.

Villa Αμαλίας, Λέλας Καραγιάννη 37, 98fm, Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ, Athens.indymedia, Κατάληψη Σκαραμαγκά, Κατάληψη Δέλτα (Θες/νικη), Xanadu (Ξάνθη), Κελί Ελευθερίας (Ηγουμενίτσα), Παράρτημα – Μαραγκοπούλειο – Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΤΕΙ Πάτρας – Ράδιο Κατάληψη 93,7fm (Πάτρα) (ενώ στο Αγρίνιο έχουμε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων σχετικά με την Κατάληψη Apertus η οποία έχει δεχτεί χτύπημα παρακρατικών), χώροι αντίστασης αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης , ό,τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους σχεδιασμούς του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου. Οι εστίες κοινωνικής και ταξικής πάλης είναι από τους πρωτεύοντες στόχους κάθε εξουσίας, ειδικότερα όταν υπάρχει ένας έντονος κοινωνικά αναβρασμός προερχόμενος από τις κατάφορες αδικίες και τα δυσβάστακτα μέτρα που παίρνονται και επιβάλλονται εις βάρος του λαού.

Πρωτοστατώντας με αξιοπρέπεια σε όλα τα μέτωπα, αποτελούν το φόβητρο κάθε καθεστωτικού μηχανισμού αφού η ιστορία αποδεικνύει ότι μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας βρίσκονται στους ίδιους δρόμους αγώνα με τον εξεγερτικό επαναστατικό δρόμο που ακολουθούν εδώ και δεκαετίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό οι χώροι αυτοί. Δεν φοβούνται τους Αναρχικούς/Αντιεξουσιαστές, φοβούνται το λόγο τους και τη διείσδυση τους στην κοινωνία, πράγμα αναπόφευκτο μιας και είναι κομμάτι της. Η υιοθέτηση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο της κατεύθυνσης που πρεσβεύουν όλοι αυτοί οι χώροι και συλλογικότητες , έστω κι αν αυτό γίνεται χωρίς πλήρη συνείδηση , αλλά προερχόμενη από την καταπίεση και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , προκαλεί βαθιά ρήγματα στα θεμέλια της εκάστοτε εξουσίας.

Το παραμύθι της διάσωσης του κράτους – έθνους βρίσκει ανταπόκριση μόνο στους διαπλεκόμενους με την εξουσία και τα αφεντικά ενώ παράλληλα ενισχύει και το φασιστικό δεκανίκι της κυβέρνησης βγάζοντας από τις τρύπες τους νεοναζί καταδότες , υμνητές της χούντας , ρατσιστές και ότι πιο σιχαμερό έχει να δείξει η ιστορία. Η 4η Αύγουστου (ανήμερα της δικτατορίας του Μεταξά) που επιλέχτηκε να γίνει η επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων στην Πάτρα δείχνει ξεκάθαρα το σχεδιασμό που γίνεται προς τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Την ίδια χρονική στιγμή που διαπράττονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ από την πλευρά κράτους και κεφαλαίου με χιλιάδες αυτοκτονίες και ρήμαγμα των ζωών εκατομμυρίων, με ξεπούλημα όλου του δημόσιου πλούτου για ένα κομμάτι ψωμί, με νέους εργασιακούς μεσαίωνες, με διάλυση του ήδη ασθενικού τομέα της πρόνοιας και περίθαλψης , και όλα σε όφελος των κυβερνώντων και των υποτακτικών τους , προσπαθούν να ¨χρυσώσουν το χάπι¨ με εισβολές σε κοινωνικούς χώρους και χώρους αγώνα.

Δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν πλέον. Θα επωμιστούν τις ευθύνες της ιστορίας που τους αναλογούν.

 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ – ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Για την Κοινωνική Απελευθέρωση και Δικαιοσύνη. Για την Αναρχία.

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

leguilotine.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *