Αυτος ειναι ο φασιστας που μαχαιρωσε τους μεταναστες στο Ηρακλειο.

Αναζητουνται πληροφοριες για το εικονοζομενο ασπονδυλο, το οποιο το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι Κρητικος αλλα μπραβος του Παππα.

 

Συμφωνα με μαρτυρια των μεταναστων Πακιστανων που τον αναγνωρισαν απο επιδειξη των φωτογραφιων (φωτογραφιες που οι ιδιοι οι γκεσπαμπιτες ανεβασαν στο βοθρομπολογκ τους) οι οποιοι  μαχαιρωθηκαν απο χρυσαυγιτες στο Ηρακλειο Κρητης, αυτος που τους μαχαιρωσε ειναι ο εικονιζομενος μουσκαρος-μπραβος του Παππα. Στη μια φωτο η “αρια” που μιλα στα ζωα-ψηφοφορους ειναι η Ειρηνη Δημοπουλου, διευθύντρια της νεας ναζιστοφυλλαδας της ΧΑ “Εμπρος”.

 

 

Οσο για τα ζωα που πηγαν στη ταρατσα της Αλικαρνασσου κουβαλωντας μαζι και τα παιδια τους (προφανως για να τα κανουν και αυτα σαν τα μουτρα τους) να ξερουν οτι απο εδω και περα θεωρουνται ισαξιοι με τους Σουμπεριτες-γκεσταμπιτες και θα αντιμετωπιζονται  αναλογα με την επιλογη τους να ειναι στο πλευρο των ναζιδων της ΧΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το διποδο ανθρωποειδες λεγεται Μάριος Μαυράκης και είναι ηγετικό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής αυγής στο Ηράκλειο.

 

ΠΗΓΗ:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1486387

 

 

 

 

6 απαντήσεις στο “Αυτος ειναι ο φασιστας που μαχαιρωσε τους μεταναστες στο Ηρακλειο.”

  1. H δίωξη του Σάββα Mιχαήλ είναι απόπειρα φίμωσης όχι μόνο της αντιφαστικής δράσης αλλά και του λόγου. Ξεκινώντας από το EEK οι ναζιστές και οι συνοδοιπόροι τους εισαγγελείς επιχειρούν να φιμώσουν τον αντιφασιστικό λόγο και να ποινικοποιήσουν την αντιφασιστική δράση.

    Όλες οι δυνάμεις του αριστερού, ριζοπαστικού και επαναστατικού κινήμτος της εργατικής τάξης πρέπει να αντισταθούν ενιαιομετωπικά, μαζικά και αποφασιστικά.

    http://www.eek.gr/index.php/articles/100-antifa/1802-nazitikh-eixeiphh-oinikooihh-toy-antiaitikoy-ooy-kai-pah

  2. «Kemmos» o… βάρβαρος
    Ο χρήστης με το ψευδώνυμο «Peter Kemmos» ανέβασε στο youtube βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται επίθεση σε μετανάστη στην παραλία Αλεποχωρίου. Παρά τις αντιδράσεις, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν ευαισθητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.

    Ο χρήστης με το ψευδώνυμο «Peter Kemmos» ανέβασε στο youtube βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται επίθεση σε μετανάστη στην παραλία Αλεποχωρίου. Παρά τις αντιδράσεις, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν ευαισθητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες

    Του Δημήτρη Αγγελίδη

    Με ρυθμούς σαλιγκαριού κινούνται στην περίπτωση της διερεύνησης και αντιμετώπισης περιστατικών ρατσιστικού λόγου στο Διαδίκτυο η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ) και οι αρμόδιες εισαγγελικές υπηρεσίες. Αν κινούνται καθόλου! Την ανυπαρξία ανακλαστικών των υπηρεσιών αναδεικνύει άλλη μια φορά βίντεο ρατσιστικής επίθεσης με θύμα μετανάστη μικροπωλητή, το οποίο είχε αναρτήσει Ελληνας χρήστης του youtube στις αρχές της εβδομάδας.

    Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο χρήστης Peter Kemmos, ο ίδιος που το ανέβασε στο Διαδίκτυο με τον εξής τίτλο (και ανάλογη ορθογραφία): «Χοντρος καυγας με βρομιαρηδες ισλαμιστες vs ελληνα: Παραλια αλεποχωριου όλοι παρανομοι.. αναλαμβανω δραση…η αστυνομια κοιματε;γαμω το ισλαμ τους την επομενη φορα θα πεσει πολυ ξυλο…». Το βίντεο το επισήμανε στην αρχή της εβδομάδας το «Κουτί της Πανδώρας» και μέσω αυτού το left.gr, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν ευαισθητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.

    Η καθυστέρηση δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς σε άλλες περιπτώσεις η ΔΗΕ και ο εισαγγελέας κινούνται αστραπιαία. Τον Ιούλιο του 2011, τις ημέρες που συζητιόταν στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο, μπλόγκερ ρωτούσε αστειευόμενος τη διεύθυνση μέλους της οικογένειας του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, με σκοπό, έλεγε, να σταματήσει τη συνέχιση της οικογένειας με… δολοφονία.

    Ερωτήματα για την καθυστέρηση

    Σε λιγότερες από 24 ώρες, η αστυνομία τον είχε εντοπίσει και τον είχε συλλάβει στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια τύχη είχε τον Οκτώβριο υπεύθυνος κερκυραϊκής ιστοσελίδας που είχε αναρτήσει από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φωτογραφία αστυνομικών παρέα με χρυσαυγίτες. Ακόμα και στην περίπτωση αναρτήσεων που στρέφονταν κατά του Χαμόγελου του Παιδιού, η ΔΗΕ κινητοποιήθηκε και συνέλαβε μέσα σε είκοσι ημέρες δύο ανθρώπους για συκοφαντικές και υβριστικές αναρτήσεις.

    Καμία τέτοια κινητοποίηση δεν έχει υπάρξει για ακραία ρατσιστικά σχόλια στο Διαδίκτυο. Ο kemmos πρόλαβε και κατέβασε το βίντεο, προφανώς θορυβημένος από τα αντιρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε. Το βίντεο βρίσκεται πάντως στη διάθεση της «Eφ.Συν.» και είναι περισσότερο από εύγλωττο. Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Δημητρά από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της καθύβρισης θρησκεύματος και αντιποίησης αρχής (άρθρα 1 και 2 του αντιρατσιστικού νόμου 927/79), που διώκονται αυτεπάγγελτα, και τα αδικήματα της απειλής και εξύβρισης, για τα οποία απαιτείται έγκληση του θύματος.

    Εγκληση σημαίνει οικονομική επιβάρυνση και έκθεση του θύματος σε πιθανή εκδίκηση.

    «Σ’ αυτό το σημείο διαπιστώνουμε το κενό που αφήνει η μη υιοθέτηση της πρότασης του αντιρατσιστικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ, που προέβλεπε αφενός ότι κάθε αδίκημα με ρατσιστικό κίνητρο διώκεται αυτεπάγγελτα και αφετέρου ότι τιμωρείται με τη μεγαλύτερη ποινή. Αυτό ισχύει εξάλλου σήμερα στη νομοθεσία της Κύπρου», λέει στην «Εφ.Συν.» ο Παν. Δημητράς.

    Στον εισαγγελέα

    Σήμερα έχει κληθεί από τον νέο εισαγγελέα Δίωξης Ρατσιστικού Εγκλήματος κ. Παππά να καταθέσει στην αστυνομία για αναφορά που είχε υποβάλει τον Φεβρουάριο, επτά μήνες πριν, εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Κώστα Μπαρμπαρούση. Του πρώτου για τον ρατσιστικό παροξυσμό του μπροστά σε κάμερες κατά τα επεισόδια στο Θέατρο Χυτήριο («Τελειώνουν τα πουστράκια. […] Αδερφές ξεσκισμένες. Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες») και του δεύτερου για σχόλια που έκανε εναντίον Ρομά κατά τα επεισόδια στο Αιτωλικό.

    Αλλες δύο αναφορές του Παρατηρητηρίου για ρατσιστικό λόγο εκκρεμούν ακόμη. Η πρώτη αφορά τον χρήστη του facebook Michael59197, που είχε σχολιάσει την καμπάνια της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου σχετικά με την ιθαγένεια των μεταναστών δεύτερης γενιάς, ζητώντας «να βρούμε ένα ένα τα κωλόπαιδα του βίντεο, να τα κάψουμε ζωντανά και να ανεβάσουμε το βίντεο στο internet».

    Η ΔΗΕ έχει ενημερώσει το ΕΠΣΕ πως έστειλε την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα, ωστόσο δεν υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης.

    Εκκρεμεί ακόμη ενημέρωση για την τύχη της δικογραφίας που σχηματίστηκε τον Νοέμβριο του 2011 σχετικά με ρατσιστικούς χαιρετισμούς στελεχών της Χρυσής Αυγής.

    Ο Παν. Δημητράς θυμίζει επίσης τις απειλές κατά της ζωής του που είχε δεχτεί στο Διαδίκτυο ο ίδιος και ο δικηγόρος Θανάσης Τάρτης, όταν ήταν πολιτική αγωγή στη δίκη των ΟΥΚ για τα ρατσιστικά συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. «Ενώ σε άλλες περιπτώσεις κινητοποιούνται με αυτόφωρο, στην περίπτωση των απειλών κατά της ζωής μας δεν κάνα τίποτα» λέει.

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    «Εχω πάει στις Ειδικές Δυνάμεις…»

    Με την κάμερα στο δεξί χέρι και απροσδιόριστο αιχμηρό αντικείμενο στο αριστερό, ο kemmos σουλατσάρει στην παραλία στο Αλεποχώρι, όπου, ανάμεσα στους λιγοστούς λουόμενους, εντοπίζει δύο μετανάστες μικροπωλητές και τους απευθύνει τον λόγο: «Φύγε. Με ακούς; Ναι. Είσαι παράνομος. Δείξε μου τα χαρτιά σου. Τα χαρτιά σου τώρα».

    Απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία, αλλά ο ένας μετανάστης δεν το βάζει κάτω. Απαντά ότι είναι νόμιμος και τον γνωρίζει η αστυνομία.

    Η ανυποχώρητη στάση του εξοργίζει τον kemmos, που αρχίζει ένα ρατσιστικό παραλήρημα: «Ρε σήκω φύγε από δω πέρα σου λέω. Τολμάς και μιλάς. Στη χώρα σου ξέρεις τι θα μου κάνατε; Θα με σφάζατε τώρα ρε στη χώρα σου. […] Θες να σε γαμήσω τώρα; […] Τι νομίζεις ότι είσαι που θα μου μιλήσεις σα μαύρο εμένανε; Εγώ είμαι στην Ελλάδα, στη χώρα μου, κι έχω πάει στις Ειδικές Δυνάμεις. […] Θες να σε χαρακώσω; Θες να σου κόψω το εγώ; Τι με κοιτάς έτσι; Φώναξε την αστυνομία. Αλλιώς θα σου κόψω το λαιμό. Γιατί έτσι γουστάρω ρε. Τραβάς κανά ζόρι; […] Και πρόσεξε αγοράκι μου, σε κάνα δυο χρονάκια θα σφαχτείτε όλο εσείς οι μουσουλμάνοι εδώ πέρα. […] Ντάξει; Θες να αρχίσω τώρα από σένανε; Θες ν’ αρχίσω από σένα αγοράκι μου; Σ’ ακουμπάω. Θα μου κάνεις κάνα τίποτα; Σ’ ακουμπάω. Να, κοίτα. Αντέδρασε. Μη γελάς μαλάκα. Θα σας γαμήσω όλους εδώ πέρα. […] Γαμώ το Ισλάμ σας και γαμώ το Πακιστάν σας και γαμώ ό,τι θέλεις».

    Τρεις λουόμενες παίρνουν το μέρος του μετανάστη, με αποτέλεσμα ο kemmos να αποδιοργανωθεί: «Γιατί δεν πάτε να κάνετε καταγγελία;». «Γιατί η αστυνομία μάς γράφει στ’ αρχίδια τους, κυρία μου. Και το νόμο τον αναλαμβάνω εγώ». «Και τι θα κάνετε εδώ πέρα;». «Θα τους γαμήσω. Αυτό θα κάνω. Ναι, είμαι άντρας μωρή, τι θέλεις τώρα εσύ; Αντε φύγε από δω πέρα να πούμε που μιλάς». «Τίποτα δεν κάνει το παιδί». «Το συγκεκριμένο δεν κάνει. Ομως όλοι αυτοί που έχουν έρθει από την Αθήνα το λιγότερο που έχουν είναι ηπατίτιδα και πουλάνε σκουλαρίκια στα κορίτσια σας. Ασε κυρία μου! Εμείς οι δύο θα τα πούμε αγοράκι μου. Θα τα πούμε».

  3. Ασύδοτοι οι χρυσαυγίτες στην Πάτρα

    Ξεσαλώνουν το τελευταίο διάστημα οι χρυσαυγίτες στην Πάτρα, που έχουν βγει παγανιά και στήνουν ενέδρα σε όσους δεν έχουν αρεστή εμφάνιση. Οι επιθέσεις σημειώνονται στην περιοχή που βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έχουν στόχο όχι μόνο αλλοδαπούς αλλά και Ελληνες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

    Την προηγούμενη Τετάρτη ένας 17χρονος, με μακριά μαλλιά, μαύρα ρούχα και σκουλαρίκι, γιος γνωστού δικηγόρου της πόλης, περπατούσε στην οδό Γεροκωστοπούλου, κοντά στον ιερό ναό Παντανάσσης. Τρία άτομα με διακριτικά της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον πατέρα του, του ζήτησαν ταυτότητα και όταν τους είπε ότι δεν είχε, τον χτύπησαν με μπουνιές στο κεφάλι και στο σώμα. Η ιατροδικαστής διαπίστωσε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Για το περιστατικό έγινε μήνυση.

    Λίγες μέρες νωρίτερα άλλος γενειοφόρος νεαρός, γιος γιατρού, είχε δεχτεί επίθεση χρυσαυγιτών. Είχε αφήσει γενειάδα επειδή είναι βαθιά θρησκευόμενος και θέλει να γίνει ιερέας, αλλά οι δράστες τον πέρασαν για αντιεξουσιαστή. Ο νεαρός δεν υπέβαλε μήνυση, αλλά ενημέρωσε τους δικούς του και τους φίλους του.

    Δίπλα από τα γραφεία των χρυσαυγιτών βρίσκεται αστυνομικό τμήμα, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν κινηθεί για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις, παρόλη την έκταση που έχουν πάρει.

  4. Ο Παναγιώταρος στην ομιλία του στην Καλαμάτα δήλωσε ότι όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα οι επέτειοι στο Μελιγαλά, στο Γράμμο και στο Βίτσι θα γίνουν εθνικές εορτές. Αυτό δημοσιεύουν σήμερα διάφορες εφημερίδες. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πολλή φαντασία να ονειρεύεσαι ότι θα γίνεις κυβέρνηση όταν έχεις φάει τέτοια ήττα μετά την ακύρωση του φεστιβάλ των φασιστών στην Καλαμάτα. Κι ένα σχόλιο για την δήθεν μυστική δημοσκόπηση που ανέβαζε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο 18%. Ούτε την εταιρεία που την έκανε δεν μας είπαν. Σας λέει κάτι αυτό;

    Υ.Γ. Είχε τόσο πολύ κόσμο η συγκέντρωση του Παναγιώταρου στην Καλαμάτα, που τα περισσότερα φασιστοσάιτ δεν τόλμησαν καν να ανεβάσουν φωτογραφίες των συγκεντρωμένων
    Από: Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή

  5. Χαιρέτησε ναζιστικά ο Σταμάτης Γονίδης (ΦΩΤΟ:http://www.kar.org.gr/?p=26436)Στον κατάλογο των Κατίδη, Σφακιανάκη έρχεται να προστεθεί και ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος φέρεται να χαιρέτησε ναζιστικά σε συναυλία που έδωσε στην Κουρούτα Ηλείας. Πάντα υπήρχαν δύο κόσμοι, ο δικός μας κι ο δικός τους. Η απόσταση μεταξύ τους όλο και διογκώνεται…
    Η απόλυτη κοινωνική και ηθική απομόνωση είναι η μόνη απάντηση που αρμόζει στους νοσταλγούς του Χίτλερ

  6. Σάμος: Διώκονται οι εργαζόμενοι που απέτρεψαν τη ρατσιστική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής
    από .. 20:39, Τρίτη 20 Αυγούστου 2013
    θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός \ Κρατική καταστολή – Κοινωνικός έλεγχος \ Εργατικά

    Διώκονται οι εργαζόμενοι που απέτρεψαν τη ρατσιστική αιμοδοσία της Χρυσής Αβγής στο νοσοκομείο Σάμου

    Ανακοίνωση για την αιμοδοσία που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή, στις 27 Απριλίου και τις διώξεις που υφίστανται οι εργαζόμενοι που την απέτρεψαν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Σάμου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

    “Στις 27 Απρίλη 2013 η φασιστική, νεοναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τα μέλη της σε πανελλαδική αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες», παραβιάζοντας ακόμη και την υπάρχουσα νομοθεσία και ιατρική δεοντολογία που δεν επιτρέπει καμιά φυλετική διάκριση στην εθελοντική αιμοδοσία. Με τον τρόπο αυτό εκδήλωσε για άλλη μια φορά το φασιστικό, ρατσιστικό της πρόσωπο, το στόχο της να διχάσει το λαό και τους εργαζόμενους με βάση φυλετικά κριτήρια, να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα από τον πραγματικό αντίπαλο, που δεν είναι άλλος από τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που εμπορεύονται και το αγαθό της υγείας, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και τους μεγαλέμπορους.

    Οι ταξικές δυνάμεις, τα σωματεία των εργαζομένων στο χώρο της υγείας, οι φορείς του μαζικού κινήματος αντέδρασαν μαζικά και σε πολλές περιπτώσεις, με την μαζική συμμετοχή τους ματαίωσαν τις φασιστικές φιέστες των νεοναζιστών και δεν επέτρεψαν να περάσει ο ρατσισμός στην εθελοντική αιμοδοσία «Μόνο για Έλληνες».

    Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, λαμβάνοντας υπόψη το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κάλεσε το Υπουργείο Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου, τους Επιστημονικούς φορείς και όλους τους φορείς του νησιού να αρνηθούν να συνεργαστούν και να ακυρώσουν την προγραμματισμένη με όρους αιμοδοσία της ναζιστικής ρατσιστικής «Χρυσής Αυγής» που μοναδικός της σκοπός είναι να διχάζει το λαό και να δηλητηριάζει τις ψυχές των ανθρώπων και ιδιαίτερα της νεολαίας.

    Η μαζική ανταπόκριση φορέων και του σαμιακού λαού ματαίωσε την αιμοδοσία της ρατσιστικής φασιστικής «χρυσής αυγής» με όρους. Ύστερα από σχετική αναφορά της διοικήτριας του Νοσοκομείο Σάμου κας Σίδερη, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου διενεργεί προκαταρκτική έρευνα.

    Σοβαρές ευθύνες φέρουν η Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και οι διωκτικές αρχές της Σάμου που, αντί να κινηθούν ενάντια σε όσους οργανώνουν ρατσιστικές φιέστες, δήθεν εθελοντικές αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες», κινούν διαδικασίες ποινικών διώξεων εναντίον εκείνων που υπερασπίστηκαν τον πραγματικό χαραχτήρα της εθελοντικής αιμοδοσίας”.

    Πηγή: samiakonvima.blogspot.gr

    http://left.gr/news/diokontai-oi-ergazomenoi-poy-apetrepsan-ti-ratsistiki-aimodosia-tis-hrysis-avgis-sto-nosokomeio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *