Πέσιμο απο ναζί στην Πτολεμαΐδα Πέσιμο σήμερα το μεσημέρι

999064_198387653658930_1231172991_nΠέσιμο σήμερα το μεσημέρι (1/9/13) απο χρυσαυγίτες σε σπίτι στην πτολεμαιδα. Είχανε μη ανακοινωμένη πορεία και μαζευτηκανε στα λεωφορεία,στο τέλος της πορείας τους, που ήταν παρκαρισμένα 25 μέτρα περίπου από το σπίτι.

Εμείς είμασταν στην αυλή και τους κοιτούσαμε (ήταν καμια 80αρα άτομα, δεν αναγνωρίσαμε κανέναν από αυτούς που μπορέσαμε να δούμε). Αυτοί βγάζανε
φωτογραφίες το σπίτι και εμάς τους τρείς και αυτό δεν έμεινε αναπάντητο. Τότε στείλαν τους μαλάκες τους (2-3 φουσκωτούς για τσαμπουκά) και
μετά μαζευτηκαν καμια 10ρια άτομα έξω από την αυλή για να κάνουν ντου, συνεχίζοντας να τραβάνε φωτογραφίες. Δεν τους αφήσαμε να μπούνε και τότε πέσανε μερικές ψιλές. Οι μπάτσοι (μερικά περιπολικά και φούλ ασφαλίτες) ήταν αραγμένοι και βλέπανε το θέαμα.

Όταν το πράγμα πήγε να ξεφύγει ήρθε ένας ασφαλίτης και μιλώντας  πολύ φιλικά με τους ναζί τους είπε να φύγουνε. Ο τσαμπουκάς συνεχίστηκε, εμείς κρατήσαμε αμυντική στάση και κατόπιν απειλών και τραμπουσμών έφυγαν και μετά από κανα 10λεπτο φορτωθήκανε στα λεωφορεία τους και την κάνανε προς την κατεύθυνση Αμυνταίου (άγνωστο αν πηγαίνανε εκεί.)
Επίσης υπήρχε διμοιρία μπλεδων στην πόλη η οποία ήταν εντελώς απούσα στο σκηνικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *