Νεοναζί σκότωσαν 34χρόνο στην Αμφιάλη

Σοβαρότερο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60. Ως δολοφόνος φέρεται ένας 45χρονος που μαζί με άλλους 15-20 με μάυρες μπλούζες και με στρατιωτικά παντελόνια νεοναζί πιθανών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στον 34χρόνο με μαχαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρόνος νεοναζί μαχαίρωσε τον 34χρονο στο στήθος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην καρδιά.

Οι μαρτυρίες λένε ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 30-35 λεπτα μέχρι να τον παραλάβει με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα. Ο 34χρόνος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νικάιας. Οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά κατέληξε. Πρόκειται για τον Πέτρο Φύσσα με αντιφασιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή.

Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας αυτή της στιγμή υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος από τοπικές κινήσεις αλλά και το περιβάλλον του θύματος, ενώ ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας σήμερα Τετάρτη 6 το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *