4 απαντήσεις στο “Όταν τα ΜΜΕ ανακάλυψαν τη φασιστική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής…”

  1. ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 40 ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΤΟR OIL ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Εφοπλιστής χρηματοδοτεί την υλοποίηση της ναζιστικής πολιτικής από την κυβέρνηση

    Πραγματικά, ο απίστευτος τυχοδιωκτισμός και πολιτικός καιροσκοπισμός της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της ακροδεξιάς παρέας παρά το πρωθυπουργό Α.Σαμαρά και του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου δεν έχει προηγούμενο.

    Την ώρα που οι ΝΑΖΙ οδηγούνται στη φυλακή και η κοινωνία αποκαλύπτοντας τη δολοφονική τους δράση απαιτεί τη παραδειγματική τιμωρία τους, έρχεται η κυβέρνηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις να δικαιώσουν την εξτρεμιστικά εθνικιστική και μισαλλόδοξη πολιτικής τους.
    Με απόφαση των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου η Στρατιωτική Παρέλαση που επέβαλε το φασιστικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου αποκτά το σύγχρονο ναζιστικό του περιεχόμενο.

    Αντί η κοινωνία να μας να τιμήσει τους αγώνες του λαού μας με σύγχρονο και εκπαιδευτικό τρόπο, στέλνοντας αγωνιστικά μηνύματα στο σήμερα, ανέχεται τον πολιτικό καιροσκοπισμό της ΝΔ που πετά τα λεφτά των φόρων μας οργανώνοντας αντιδραστικά θεάματα, αποσκοπώντας να επαναπατρίσει τους ψήφους της ναζιστικής συμμορίας.

    Καταφέρνοντας τελικά το τελείως αντίθετο αποτέλεσμα, αφού η αφομοίωση από την κυβέρνηση Σαμαρά της ναζιστικής ατζέντας δικαιώνει τελικά τους ΝΑΖΙ στα μάτια των ψηφοφόρων της συντηρητικής παράταξης.

    Έτσι λοιπόν ο ατσαλάκωτος διπλωμάτης ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος καταλήγει να πολιτεύεται με τις αποκρουστικές αντιλήψεις του βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντ.Γρέγου που σε ερώτηση του τον Απρίλιο στη Βουλή υπεράσπιζε τις αφομοιωμένες πλέον από τη ΝΔ μεθόδους αναπτέρωσης «του εθνικού φρονήματος», υποστηρίζοντας:

    «Εμάς μας αρέσει ο ήχος της ερπύστριας στην άσφαλτο και το καυσαέριο των τανκς».

    Κάτι που φαίνεται να αρέσει στο Δ.Αβραμόπουλο και τον Α.Σαμαρά και σίγουρα αρέσει στο ακροδεξιό παρεάκι από το φανατικό ΔΙΚΤΥΟ 21 των Φ.Κρανιδιώτη και Χρ.Λαζαρίδη.

    Μάλιστα, η κυβέρνηση κατάφερε φέτος να μετατρέψει την «εθνική επέτειο» σε γιορτή της MOTOR OIL, επίσημου χορηγού της Στρατιωτικής Παρέλασης.

    Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο εργαζόμενος λαός μας είναι για να πληρώνει τους φόρους, να παράγει υπεραξία πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη τους, Αναλώσιμος και κρέας στα κανόνια τους.

    Κράτος και Στρατός είναι των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.

    Τα συμφέροντα τους υπερασπίζονται εντός και εκτός συνόρων.

    ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

    diktiospartakos.blogspot.com

  2. Διαρροή εγγράφων από τους Anonymous σήμερα, στα πλαίσια της επιχείρησης OpGoldenDawn
    η ανακοίνωση των Anonymous όπως αναρτήθηκε στο Cyberguerilla.org έχει ως εξής:

    Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Παράλληλα με το οικονομικό χάος, η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την αξιοπρέπεια μίας ολόκληρης χώρας, καθώς και των αρχών περί ελευθερίας ηθικής της Ευρώπης.

    Σήμερα, δίνουμε το πρώτο χτύπημα ,σε μια σειρά από διαρροές που θα αφήσουν τα στόματα ανοιχτά, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των αδελφών μας lulz, θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.Το 13 είναι ένας ιερός αριθμός,οπότε δίνουμε αυτό το χτύπημα για να τον φτάσουμε.
    Απολαύστε τα leaks από – Α3 Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

    “Περιορισμένα” έγγραφα.
    Περίπου 3700 έγγραφα που κατατάσσονται σε πολλά είδη όπως: για επίσημη χρήση,περιορισμένα και εμπιστευτικά

    Με μία ματιά :
    http://imgur.com/a/8IwDw/all

    Κύρια Αρχεία:
    http://bayfiles.net/file/Y2k9/EgWemy/mofagr1.rar
    http://bayfiles.net/file/Y2rv/Dwgumn/mofagr2.rar
    We are Anonymous, We are Legion,
    We do not Forgive, We do not Forget
    Expect us

    Διαδώστε αυτό το μήνυμα και κάντε mirrors -μην αφήνετε τους “καθαριστές” της κυβέρνησης να κάνουν τη βρωμοδουλειά τους.

    High five to all the lulz and anons outthere
    Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται περισσότερα.

    Εξ όσων διαπιστώνουμε από το download, τα αρχεία φαίνονται ασφαλή σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα μελετήσετε ή να κάνετε mirrors.

    Op Golden Dawn – A3 Directorate of Greece MOFA and OSCE massive leak!

    Greetings fellow lulz!

    We all know how bad the situation in Greece today is, alongside
    the economic mayhem the government allowed nazis from Golden Dawn
    to sabotage the integrity of entire country and european principles
    of freedom and moral.

    Today we deliver first sucker punch in a series of jaw breaking leaks, to
    reveal the truth about the Greece government involvement in conspiracy
    to spy on us with the help of it’s ENISA and OSCE cybercrime units. Those
    responsible for arrests of our fellow lulz charged with OP Payback.
    13 is a sacral number so we will deliver one punch to reach exactly that.

    Enjoy – A3 Directorate for South-East Countries of the Ministry of
    Foreign Affairs of Greece and OSCE “Restricted” load of docs.
    Inside is ~3700 documents related to all kinds of areas, classified
    FOUO/RESTRICTED/CONFIDENTIAL etc.

    Sneak peak of what’s inside

    http://imgur.com/a/8IwDw/all

    Main archives:

    http://bayfiles.net/file/Y2k9/EgWemy/mofagr1.rar

    http://bayfiles.net/file/Y2rv/Dwgumn/mofagr2.rar

    We are Anonymous, We are Legion, We do not Forgive, We do not Forget
    Expect us

    Spread the word and make mirrors don’t let government cleaners do their dirty job.

    High five to all the lulz and anons outthere
    Stay tuned, more on it’s way

  3. Υποδιευθύντρια απειλεί μαθητές με επέμβαση Χρυσαυγιτών!!!Βία και απο γονείς σε μαθητές!
    Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου και Λυκείου Καλλιθέας κλείνουν το σχολείο τους που τελεί πλέον υπο κατάληψη.Με αυτές τις εξελίξεις γονείς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαζεύονται μία μέρα έξω από το κατειλλημένο σχολείο και απειλούν τους μαθητές ότι αν δεν ανοίξει το σχολείο θα επέμβει εισαγγελέας.Ένας γονέας χαρακώνει μαθητή στο χέρι…Το σχολείο παραμένει κλειστό και εδώ έρχεται ο ρόλος της διευθυνσης του σχολείου.Η υποδιευθύντρια Κ.Καβαδά απειλεί τους μαθητές ότι αν δεν λήξει η κατάληψη θα απευθυνθεί και θα φέρει στο σχολείο Χρυσαυγίτες….Προφανώς για να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά εδώ και χρόνια….

    Και αναρωτιέμαι τι δουλειά έχουν μέσα στην εκπαίδευση και μέσα στα σχολεία άτομα με νεοναζιστικές απόψεις που τολμάνε να απειλούν μαθητές μέσα στον ίδιο τον χώρο του σχολείου;;;;

    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!!

    Το πρώτο περιστατικό που αναφέρεται, δηλαδή το μαχαίρωμα μαθητή, επιβεβαιώνεται από το δημοσίευμα που είχε κάνει στις 8 Οκτώβρη η ιστοσελίδα “Κουτί της Πανδώρας”. Παραθέτω αυτούσιο το δημοσίευμα:

    Τραμπουκισμοί και μαχαίρι σε γυμνάσιο της Καλλιθέας

    Απειλές με μαχαίρι και τραμπουκισμούς με την με την υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καταγγέλλουν μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλλιθέας.

    Οι μαθητές, διαμαρτυρόμενοι για τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις, για τη συμπεριφορά του γυμνασιάρχη καθώς και για διάφορα υλικοτεχνικά ζητήματα του σχολείου τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη.

    Αυτό δεν φάνηκε να αρέσει σε κάποιους γονείς οι οποίοι, με τη βούλα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που είχε «σπάσει» την κατάληψη της περασμένης εβδομάδας, δεν δίστασαν να κάνουν το ίδιο και αυτή τη φορά.

    Έτσι λοιπόν, ένας άγνωστος ενήλικας επιχείρησε να κόψει το δίχτυ με έναν σουγιά και χειροδίκησε πάνω σε μαθητές που προσπαθούσαν να τον εμποδίσουν, απειλώντας τους μάλιστα με το μαχαίρι που κρατούσε.

    «Ελάτε στο σχολείο! Κάποιος μας απειλεί με μαχαίρι!», ήταν τα λόγια της μικρής Κ. η οποία κάλεσε τρομαγμένη τη μητέρα της και την αδελφή της μεταξύ 8.30-9.00 το πρωί χθες. Ο άγνωστος καθώς δεν μπόρεσε να σπάσει την αλυσίδα με την οποία είχαν σφαλισμένη την πόρτα οι μαθητές, σκαρφάλωσε τα κάγκελα με τη βοήθεια των γονέων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο και μπήκε στον χώρο.

    Όταν τον πλησίασαν τα παιδιά και του ζήτησαν να βγει έξω, αυτός, αφού πρώτα τα έβρισε χυδαία, ύστερα απείλησε ένα παιδί με το μαχαίρι. Η μανία του άντρα όμως ήταν ασυγκράτητη καθώς κλότσησε το παιδί στα γεννητικά όργανα και το έριξε κάτω και ύστερα, στρέφοντας το μαχαίρι στους υπόλοιπους μαθητές, τους φώναζε: «Κατάληψη θέλετε ρε;!».

    Όταν η μητέρα της μαθήτριας, ζήτησε εξηγήσεις από τον διευθυντή του σχολείου για το απαράδεκτο περιστατικό, αυτός αρχικά αρνήθηκε τα πάντα και προσπάθησε να τη διώξει κακήν κακώς. Ωστόσο η επιμονή της μητέρας κατέληξε στην αποστομωτική απάντησή του: «Ελα μωρέ… Ενα μαχαιράκι ήταν…».

    Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου απαιτούσε να του καταδείξουν οι μαθητές που βρίσκονταν έξω από το σχολείο ποια παιδιά βρίσκονταν μέσα στην κατάληψη εκείνη την ώρα, λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση στην τιμωρία που θα τους επιβληθεί από τον διευθυντή. Οι γονείς κάνουν λόγο για πρακτικές «τραμπουκισμού σε 15χρονα παιδιά και προσπάθεια μετατροπής τους σε δωσίλογους».

    Το απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η μεγαλύτερη αδελφή τής Κ., η οποία δέχθηκε μάλιστα και φραστική επίθεση με σεξιστικά σχόλια από τον διευθυντή του σχολείου και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπως κατήγγειλε στην «Εφ.Συν.», όταν αυτοί κατάλαβαν ότι βρισκόταν εκεί για να υποστηρίξει τα παιδιά. Η μητέρα τής Κ. έχει ήδη ενημερώσει την πρόεδρο της ΕΛΜΕ Καλλιθέας για το περιστατικό και επιπλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση κατά του εξωσχολικού που εισέβαλε στο σχολείο κρατώντας μαχαίρι και απειλώντας τα παιδιά

    http://www.koutipandoras.gr/44367/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *