ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΒΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

http://bookworker.files.wordpress.com/2013/10/syvxa_22_10_13_eyrip_apol_e.jpg
Την Τρίτη 22 Οκτώβρη ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής και από κοινού με συλλογικότητες του Χαλανδρίου και των γύρω περιοχών και αλληλέγγυων συναδέλφων από άλλα εργατικά σωματεία κι εργατικές συλλογικότητες προχωρήσαμε σε ακόμα μία ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο βιβλιοπωλείο “Ευριπίδης” στο Χαλάνδρι.
Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, που ξεκίνησε  από τις 7μμ και κράτησε μέχρι τις 9μμ, βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι με πανό μπροστά από τα δύο αντικριστά καταστήματα, μοιράζοντας κείμενα, φωνάζοντας συνθήματα, πετώντας τρικάκια και ενημερώνοντας μέσω ντουντούκας για τον αγώνα. Επίσης, όπως και σε όλες τις προηγούμενες παρεμβάσεις μας ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση βρήκε και το κάλεσμά μας προς τον κόσμο που κατευθύνονταν προς τα δύο καταστήματα να στηρίξουν με την αλληλέγγυα στάση τους  τον αγώνα μας!
Αυτή τη φορά μάλιστα, παράλληλα με τις παρεμβάσεις μας αυτές που συνεχίζονται σταθερά εδώ και αρκετό καιρό, προχωρήσαμε και στη λειτουργία χαριστικού παζαριού βιβλίου!http://bookworker.files.wordpress.com/2013/10/syvxa_22_10_13_eyrip_apol_b.jpg
http://bookworker.files.wordpress.com/2013/10/syvxa_22_10_13_eyrip_apol_d.jpg
http://bookworker.files.wordpress.com/2013/10/syvxa_22_10_13_eyrip_apol_g.jpg
Στο πλαίσιο της συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα μας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Τρίτη 5/11 στις 7μμ με νέα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου και πορεία προς τα βιβλ. «Ευριπίδης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *