Στάση στην Α’ πτέρυγα Κορυδαλλού για αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας από την Τουρκία

ΦΥΛΑΚΕΣΣτάση στον κορυδαλλό για αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας

Επαναλαμβάνουμε τη στάση στην  Ά πτέρυγα φυλακών κορυδαλλού σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αγωνιστές απεργούς πείνας από την Τουρκία, σήμερα το μεσημέρι 8/11/13. Ο κυριότερος λόγος είναι η παρά τη θέλησή τους μεταφορά στο νοσοκομείο χθές τη νύχτα.

Από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και αρνείται να μπει στο κελί του και ο Sinan Oktay Ӧzen ο οποίος φρόντιζε τους απεργούς πείνας εδώ και 45 μέρες και απαιτεί να μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο, ώστε να συνεχίσει να παρέχει τη στήριξή του.

 

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στάση στην Α’ πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού.

Το κείμενο της στάσης:

Σήμερα,6 Νοέμβρη 2013 πραγματοποιούμε στάση,αρνούμενοι να μπούμε στα κελιά μας,σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας των αγωνιστών από την Τουρκία Hasan Biber,Mehmet Yayla,Ahmet Yuksel,Erdogan Cakir, για να μην εκδοθούν στο Τουρκικό κράτος.
Οι αιχμάλωτοι κομμουνιστές επαναστάτες, που αγωνίζονται ενάντια στο Τουρκικό κράτος, κρατούνται εντελώς απομονωμένοι στα υπόγεια της Στ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού. Ο διαρκής αγώνας τους, μετράει εκατοντάδες νεκρούς μέσα κι έξω από τις φυλακές της Τουρκίας στις οποίες οι συνθήκες κράτησης είναι εξοντωτικές. Νεκροί σε συγκρούσεις με την αστυνομία, σε απεργίες πείνας ή από εκτελέσεις πρακτόρων που υποδύονται τους κρατούμενους.
Πρέπει να στηρίξουμε με κάθε μέσο την απεργία πείνας τους, για να μην εκδοθούν στο δολοφονικό καθεστώς κράτησης της Τουρκίας, από τις άψογα συνεργαζόμενες ελληνικές αρχές, όπως η ελληνική αντιτρομοκρατική που τους συνέλαβε.
Αυτή τη στιγμή, μετά από 44 μέρες σκληρής απεργίας πείνας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος θανάτου, όμως οι ίδιοι επιμένουν να αρνούνται τη μεταγωγή τους στο νοσοκομείο, καθώς προτιμούν να επιστρέψουν στην Τουρκία νεκροί παρά ζωντανοί.
Αυτό είναι το τίμημα του αγώνα τους, όχι μόνο υπέρ του Τούρκικου λαού, αλλά για κάθε άνθρωπο που ματώνει επειδη τα κράτη χαράκωσαν τη γη με σύνορα, για κάθε άνθρωπο που υποφέρει από την εκμετάλλευση του κεφαλαίου, για ένα κόσμο ισότητας κι ελευθερίας.

Υ.Γ. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους κρατούμενους της φυλακής Γρεβενών, που πραγματοποιούν στάση διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχείς εισβολές της ΕΚΑΜ, που συνοδεύονται από τραμπουκισμούς και ξυλοδαρμούς κρατουμένων, με αφορμή τη σημερινη εισβολή στις 8 το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *