Γράμματα Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη

9682_4089096273274_1082423813_nΓράμμα Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας από 11/11/2013 Σπύρο Στρατούλη από την πτέρυγα Β1 της Φυλακής Γρεβενών.

Ο συγκρατούμενος μας και απεργός πείνας, από 11 Νοεμβρίου 2013, Σπύρος Στρατούλης, όντας έγκλειστος στη Φυλακή Λάρισας  βρίσκεται να διώκεται ποινικά με αστήριχτες και γελοίες κατηγορίες. Παρόλο που ο αρμόδιος Ανακριτής τον άφησε ελεύθερο, τώρα το Δικαστικό Συμβούλιο έρχεται να αποφασίσει για την απαλλαγή ή την παραπομπή του σε δίκη. Όλη αυτή η άδικη  και εκδικητική εμπλοκή του έχει ως συνέπεια να διακοπούν οι τακτικές άδειες που λάμβανε κανονικά για δύο χρόνια.

Εμείς, οι συγκρατούμενοι του από τη φυλακή Γρεβενών, συμπαραστεκόμαστε στο Σπύρο Στρατούλη στην απόφαση του να προβεί στην έσχατη αυτή λύση, την απεργία πείνας, για να διεκδικήσει την απαλλαγή του από τις κατηγορίες και την επαναφορά του στο καθεστώς χορήγησης αδειών και  δηλώνουμε πως  θα είμαστε στο πλευρό του ως το τέλος.

Επιφυλασσόμαστε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας συμπαράστασης στον Σπύρο Στρατούλη μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του.

Ο αγώνας για την ελευθερία είναι κάτι που μας αντιπροσωπεύει όλους και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο για να βρεθεί ένας από μας ελεύθερος από τα δεσμά της φυλακής.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ
Οι κρατούμενοι της Β1 πτέρυγας της Φυλακής Γρεβενών:
Μιχάλης Ραμαντάνογλου, Γεώργιος  Πάντσης, Λευτέρης  Σεμερτζίδης, Βασίλης Καραντρέας, Χαράλαμπος Κυριόπουλος, Ηλίας Πραμάτιας, Στέργιος Στεργιόπουλος, Αλί Μοχάμετ, Ίσσο Σαμπάχ, Ναζίρι Μπερούζ, Αμίρι Ραχίμ, Κάντζο Αντρές, Αμπτού Μοχάμετ, Νουζάτε Μοχαμάτ, Κερίμ Σουάν, Αμτουλάζ Αμές, Χαράλαμπος Δουλγερίδης, Αργύρης Νάνος, Αμπτέλ Χαλίν Σάντος.

***

Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη
και από κρατουμένους στην φυλακή Αλικαρνασσού:

Οι κρατούμενοι της Φυλακής Αλικαρνασσού Κρήτης στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον συγκρατούμενο μας στη Φυλακή Λάρισας, Σπύρο Στρατούλη ο οποίος ξεκίνησε απεργία πείνας από 11 Νοεμβρίου 2013 , διεκδικώντας με τον έσχατο αυτό τρόπο  την απαλλαγή του από τις αστήριχτες και κατασκευασμένες  κατηγορίες που του αποδίδονται και την άμεση επαναχορήγηση  των αδειών εξόδου από τη φυλακή της Λάρισας όπου κρατείται και τις οποίες  λάμβανε κανονικά τα τελευταία δύο χρόνια, κάνοντας καλή χρήση αυτών.

Καταλήγοντας, έχουμε να δηλώσουμε ότι  δε θα αφήσουμε κανένα συγκρατούμενό  μας, σε όποια φυλακή και αν κρατείται, μόνο  του στα χέρια ενός διεφθαρμένου συστήματος

 

Οι κρατούμενοι της φυλακής Αλικαρνασσού :

Κωνσταντίνος Μιχόπουλος, Θεολόγος Ποτόσογλου, Νικόλαος  Λάγιος, Απόστολος Πετράκης,  Αναστάσιος Μπογιάννης,  Νικόλαος Πανταζής,  Μαρίνος Μητσόπουλος,  Ιωάννης Γωγής,  Δημήτιος Ρούσος,  Βαγγέλης Δημητριάδης, Παναγιώτης Κυρίτσης, Sebastian Spada, Βασίλειος Ψυχάκος, Γεράσιμος Ατζουλάτος, Νικόλαος Τριανταφύλλου, Σπύρος Λογοθέτης, Παντελής Ρισάκης.

***

κείμενο αλληλεγγύης στον απεργό πείνας σπύρο στρατούλη
από τον  Εργιόν Μουσταφά:

Συμπαραστέκομαι στον συγκρατούμενο και αδελφό μου, απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη, ο οποίος μάχεται σκληρά για να πάρει πίσω τις άδειες που δικαιούται και την απαλλαγή του από το στημένο κατηγορητήριο που τον βαρύνει.
Για να πάρει πίσω τη ζωή, που του αξίζει! Ένας φυλακισμένος αγωνιστής όπως είναι ο σύντροφος Στρατούλης, δείχνει σε όλους εμάς τι σημαίνει μόνιμος αγώνας 22 ετών μες τις φυλακές και αντίσταση ενάντια στην κρατική αυθαιρεσία.
Επιφυλάσσομαι να εκφράσω την αλληλεγγύη μου και με δυνατότερα μέσα. Θα συμπαραστέκομαι πάντοτε δίπλα σε κάθε φυλακισμένο αγωνιστή που παλεύει για ελευθερία και αξιοπρέπεια!

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

 Εργιόν Μουσταφά
Κρατούμενος της φυλακής Μαλανδρίνου

***

Επιστολή αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη
από κρατούμενους της Β πτέρυγας της Φυλακής Πάτρα:

Εμείς οι κρατούμενοι της Β πτέρυγας της Φυλακής Πάτρας δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στον κρατούμενο απεργό πείνας από 11 Νοεμβρίου, Σπύρο Στρατούλη όπου αυτή τη στιγμή δίνει έναν ακόμα αγώνα για να κερδίσει το δικαίωμα της άδειας εξόδου του από τη φυλακή της Λάρισας και για να αποσύρουν από πάνω του τις νέες ψεύτικες κατηγορίες που του προσάπτουν οι μπάτσοι.

Τα 22 χρόνια εγκλεισμού του στα μπουντρούμια του πολιτισμού όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά και έτσι τώρα του προσάπτουν νέες κατηγορίες οι οποίες είναι ανυπόστατες με σκοπό την περαιτέρω κράτηση του. Η εκδικητικότητα της εξουσίας απέναντι στο Σπύρο Στρατούλη, όπως και σε πολλούς άλλους εξεγερμένους κρατούμενους, μας αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να τιμωρήσουν όσους διατηρούν ακόμα την αξιοπρέπεια τους ζωντανή με τη μακροχρόνια αγωνιστική συμπεριφορά τους μέσα στις φυλακές.  Ποινικοποιώντας δηλαδή, το δικαίωμα να αρνείσαι να συνεργαστείς με το σύστημα.

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ, ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΙΜΜΑΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 230 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΝΙΚΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *