Απεργία στην PRAKTIKER Hellas

praktiker

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα Σάββατο 18/1, προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων στην PRAKTIKER ΕΛΛΑΣ.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: “Η πολυεθνική εταιρεία PRAKTIKER στις 10/1/2014 επέδωσε ενημερωτικές επιστολές σε όλους τους εργαζομένους, ανακοινώνοντας την περικοπή κατά 7% στους μισθούς. Παράλληλα, έκανε συγκεντρώσεις προσωπικού σε όλα τα καταστήματα, πιέζοντας να αποδεχτούμε τις απαιτήσεις της, προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας και φοβίας για τη “δήθεν” διατήρηση των θέσεων εργασίας μας.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, πλήρως εναρμονισμένα με την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 20/10/2013 που μας εξουσιοδότησε για κάθε μορφή αντίδρασης και για την περιφρούρηση των κεκτημένων μας, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία το σάββατο 18/01/2014 για όλα τα καταστήματα.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Εάν η εταιρεία επιχειρήσει να μας επιβάλει την υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας θα οδηγηθούμε σε έναν εργασιακό μεσαίωνα με απρόβλεπτες συνέπεις για όλους μας. Πρέπει όλοι μαζί να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις του Σωματείου μας για να εμποδίσουμε τέτοιες αυθαίρετες ενέργειες, που σκοπό έχουν να μας κάνουν σύγχρονους σκλάβους και θυσία στο βωμό του κέρδους κάθε λογής επενδυτών. Όλοι μαζί να πιέσουμε την εταιρεία για υπογραφή νέας επιχειρησιακής σύμβασης χωρίς μειώσεις μισθών.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ – 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 18/1/2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ PRAKTIKER ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (302)

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *