ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Κράτος και αφεντικά εξαπολύουν τα σκυλιά τους εναντίον μιας ειρηνικής παρέμβασης διαμαρτυρίας για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

BlGHIXUCUAA0M0_11:15-Αυτή την στιγμή πραγματοποιείτε παρέμβαση –  μπλοκάρισμα στην Ερμού στα πλαίσια της απεργιας ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή. (https://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=50571)

Περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι έχουν μπλοκάρει διάφορα καταστήματα στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο του κέντρου και υπάρχει πολύ ένταση λόγο της δυναμικότητας των αγωνιζόμενων εργαζομένων.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

12:30-

Σε απόλυτη επιτυχία εξελίσσετε η εργατική απεργιακή παρέμβαση στην Ερμού καθώς κανένα μαγαζί δεν είναι ανοιχτό.

600 περίπου εργαζόμενοι περιφρουρούν την απεργία και βρίσκουν θετική ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά και από τους υπόλοιπους εργαζόμενους που υποχρεώθηκαν λόγο κατάστασης να πάνε στην δουλειά.

Λίγες και περιορισμένες εντάσεις από θερμοκέφαλους ιδιοκτήτες μαγαζιών που θέλησαν να ανοίξουν τα μαγαζιά αλλά που λόγο της μαζικότητας και της αποφασιστικότητας των απεργών, υποχώρησαν των προσπαθειών τους.

Η κινητοποίηση συνεχίζεται και μια μάχη κερδίζεται.

13:16-επεμβαση των ΜΑΤ αυτη την στιγμή:δυνάμεις των ΜΑΤ αυτή την στιγμή μπροστά στο κεντρικό πανό της απεργιακής παρλεμβασης σπρώχνουν τον κόσμο πιέζοντας τον να αποχωρήσει.

13:44-επιθεση με χημικά στους απεργους:

Κτηνώδη επίθεση των ματ ενάντια στους απεργούς εργαζόμενους για άλλη μια φορά.

Υπηρετώντας την μεσαιωνική κανονικότητα που θέλει τα αφεντικά και το κέρδος πάνω από όλους τα ανθρωπόμορφα κτήνη εξαπέλυσαν δακρυγόνα και κυνηγούν τον κόσμο τώρα στα στενά του Συντάγματος.

Ολοι στους δρόμους.

14:00-απο τηλεφωνική επικοινωνία αναφέρθηκε  οτι υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρυματίες.

Δυο άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά κατά τη διάρκε
Δυο άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά κατά τη διάρκε
Δυο άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά κατά τη διάρκε

14:09-συγκροτημένη πορεια:πορεία απο την ερμού προς το Μοναστηράκι πραγματοποιούν αυτή την στιγμή οι απεργοί, μετά απο την επίθεση των ματ.

15:30-  η αγορά άνοιξε junkys της κατανάλωσης,μπορείτε να καταναλώσετε άφοβα,μονο μία εσάνς απο δακρυγόνα έμεινε αλλά ποιός νοιάζεται.

16:15-video από την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ:[youtube]http://youtu.be/zyvKYsFm5mQ[/youtube]

16:25– περισσότερς φωτογραφίες απο την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ:http://www.ertopen.com/eidiseis/item/18771-h-agora-anoixe-photos#.U0qL3VeRVIt

πηγες:

ΑΤΗΕΝS INDYMEDIA:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1522163

ΔΡΟΜΟΓΡΑΦΟΣ:http://www.dromografos.org/f172597601

ΕRT OPEN:http://www.ertopen.com/eidiseis/item/18771-h-agora-anoixe-photos#.U0qL3VeRVIt

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *