coca cola θεσσαλονικη:214 μερες απεργιας και συνεχιζουν

coca cola θεσσαλονικη

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης Ευόσμου, εκφράζει την συμπαράστασή της στους αγωνιζόμενους ενάντια στις απολύσεις (ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΡΤ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ).
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε μαζί και δίπλα τους στον αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, θα αντισταθούμε στο γκρέμισμα του δικαιώματος από την κυβέρνηση και τη τρόικα.
Οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες απαιτούν την κοινή δράση αυτών που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, για να μπορέσουν να οργανώσουν αγώνες που θα διαμορφώσουν τους συσχετισμούς για να αναμετρηθούν με τις δυνάμεις του συστήματος, να δώσουν την ευκαιρία να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη, να τραβήξουν μπροστά.
Υπάρχει ανάγκη κοινού συντονισμού όλων, χωρίς τα διαχωριστικά των κλάδων και χώρων που διασπούν τους αγώνες.
Σημαντικό βήμα σ΄αυτή τη κατεύθυνση είναι το κιόσκι που στήθηκε στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους και αποτελεί κέντρο αγώνα όλων των παραπάνω κλάδων και το στηρίζουμε με την συμμετοχή μας.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας, έχουμε χρέος να τον ενισχύσουμε, να τον στηρίξουμε, να μπορέσει να θέσει πραγματικό πρόβλημα στο προχώρημα της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!
ΠΗΓΗ:http://www.ertopen.com/eidiseis/item/18791-sthrizoyme-thn-apergia-sthn-coca-cola-symmetechoyme-sto-mpoikotaz#.U2H_nvl_vfJ
ΠΗΓΗ:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1523889

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *