Αγωνιζόμενες Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών – έναρξη της ιστοσελίδας τους και κάλεσμα για συμπαράσταση στην καθιστική διαμαρτυρία

katharistries-7-05-2014.indd

 

Εμείς οι «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ», από τις 18 Σεπτεμβρίου 2013, είμαστε σε καθεστώς διαθεσιμότητας και σε λίγες μέρες, στις 18 Μαΐου του 2014, χάνουμε τις δουλειές μας, ΑΠΟΛΥΟΜΑΣΤΕ.

Εδώ και 8 μήνες, από τις 18 Σεπτεμβρίου, βρισκόμαστε σε καθημερινές κινητοποιήσεις έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Στον αγώνα αυτό είμαστε μαζί με τους πολίτες, μαζί με χιλιάδες ακόμη απολυμένους και απολυμένες και αγωνιζόμαστε καθημερινά ενάντια στα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας που καταστρέφουν τη ζωή μας και μας οδηγούν σε πλήρη εξαθλίωση. Έχουμε κάνει έναν τιτάνιο αγώνα που αντιμετωπίστηκε από την ελληνική κυβέρνηση με βία και καταστολή.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τη μάχη που δίνουμε γι’ αυτό αποφασίσαμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Από την Τετάρτη 07.05.2014 ξεκινήσαμε καθιστική διαμαρτυρία με καθημερινή 24άωρη παραμονή έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη Σερβίας 10) και καλούμε όλους τους απολυμένους, τους άνεργους, όσους και όσες αντιστέκονται στις πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόικας, να συμπαρασταθούν στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, εδώ και 8 μήνες.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Καλούμε τους πολίτες, τα συνδικάτα, τις γυναικείες οργανώσεις, τη νεολαία, τους ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας.

http://agwnkatharistries595.wordpress.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *