Μολάοι-Λακωνία:την Τρίτη 27/5 εκδικάζεται η πειθαρχική δίωξη της Ελισάβετ Παπαδοπούλου

solidarityΤο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γιάννης Ρίτσος” κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού και για τις τρεις τελευταίες ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να μεταβούν στην Τρίπολη την Τρίτη 27/5, ημέρα εκδίκασης της πειθαρχικής δίωξης της προέδρου του συλλόγου και αιρετής εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, κ. Ελισάβετ Παπαδοπούλου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του συλλόγου έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και τη στάση εργασίας της ΔΟΕ, ούτως ώστε να μετατραπεί σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Ο σύλλογος υποστηρίζει ότι η δίωξη της κ. Παπαδοπούλου αποτελεί δίωξη εναντίον του συνόλου των εκπαιδευτικών και των σωματείων τους, γι’ αυτό δίνει ραντεβού συμπαράστασης στις 8 το πρωί της 27ης Μαΐου έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου (Τ. Σεχιώτη 38-40, Τρίπολη). Για το σκοπό αυτό προτίθεται να βάλει και λεωφορείο, για να μεταφέρει τα μέλη από τους Μολάους στην αρκαδική πρωτεύουσα. Δήλωση συμμετοχής στο 6978697160.

Άμεση παύση της δίωξης της αγωνίστριας Δασκάλας Ελισάβετ Παπαδοπούλου !

Αλληλέγυοι/ες από Σπάρτη

 

ΠΗΓΗ:https://athens.indymedia.org/post/1525535/

ΠΗΓΗ: http://laconialive.gr/?p=13337

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *