Καθαρίστριες στο Υπ. Οικονομικών “με τάραξε στις κλωτσιές ο πούστης”, video και ενημέρωση

[youtube]http://youtu.be/O6u0JoiH69U[/youtube]

Την Τρίτη το πρωί μπάτσοι επιτέθηκαν στις συγκεντρωμένες καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών και  προσπάθησαν να τις  απομακρύνουν. Τελικά τραυματίστηκαν 2 ή 3 ενώ οι μπάτσοι απομακρύνθηκαν μόνοι τους.

Οι ίδιες δεν σταματούν τον αγώνα τους ζητώντας να επιστρέψουν στη δουλειά τους, μετά τη δικαστική απόφαση που τις δικαιώνει.

Χθες  συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό διευθυντή του κόμματος Νίκο Σαλαγιάννη. Τι τους είπαν? Βλακείες και τσιτάτα !

 

Ο αρεοπαγίτης υπηρεσίας   απέρριψε την αίτηση του Υπουργείου Οικονομικών που ζητούσε να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να “παγώνει” η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που δικαίωνε τις καθαρίστριες του Υπουργείου.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει καταθέσει αίτημα αναστολής της  απόφασης του Πρωτοδικείου με την οποία δικαιώθηκαν οι καθαρίστριες και ο Άρειος Πάγος προσδιόρισε να συζητηθεί το αίτημα αυτό στις 10 Ιουνίου 2014.

Ακόμη, το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε και αίτημα αναίρεσης της επίμαχης απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δηλαδή, το υπουργείο κάνει τα πάντα να μην τις επαναπροσλάβει!

BpM9EIoIMAEOSBn BpNZrPAIEAArxGH

 

 

 

 

 

 

 

Θλάσεις και επίδεσμοι, η απάντηση του κράτους.

 

πηγή:http://ergasiakodeltio.wordpress.com/2014/06/03/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%AC/

 Φραστικές απειλές απο ΧΑ που πλησίασαν στις καθαρίστριες:

BpQ0drmIQAImDcw

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:https://twitter.com/dromografos/status/474061545492992000/photo/1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *