Για την κρατική δολοφονία εκατοντάδων ανθρακωρύχων στην Τουρκία

viome turkeyΣε ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία της Τουρκίας, στη Μανίσα, τα αφεντικά δολοφόνησαν πάνω από 300 ανθρακωρύχους. Το κράτος καλύπτει τους εργοδότες και το φριχτό τους έγκλημα με τον πλέον προκλητικό τρόπο, απαντώντας με άθλιες και απαξιωτικές δηλώσεις , απαγορεύσεις και βίαιη καταστολή της οργής του κόσμου για τη σφαγή, ξύλο και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές.
Χιλιάδες νεκροί για τα κέρδη τους, χιλιάδες ζωές κατεστραμμένες από την συστημική πανούκλα.
Αυτοί μετατρέπουν τις ζωές των ανθρώπων σε κόλαση και εξαλείφουν ότι περισσεύει. Οι χιλιάδες ανά τον κόσμο δολοφονημένοι εργάτες, αυτοί που η γλώσσα της εξουσίας ονομάζει θύματα εργατικών ατυχημάτων, είναι τα αναλώσιμα ενός ανθρωποφάγου μηχανισμού επιβολής και εκμετάλλευσης όπου τα κέρδη είναι πάνω από τις ζωές μας, τα συμφέροντα πάνω από κάθε αίσθημα δικαιοσύνης μας. Πάνω σε όλα αυτά που ανήκουν σε όλους τους ανθρώπους, τη γη και τον ουρανό, χτίσαμε γι αυτούς φρούρια και τους αφήσαμε να ορίζουν ζώνες ελέγχου για να μας έχουν σκλάβους σε κάτεργα, σιωπηλούς θεατές των εγκλημάτων της εξουσίας, με αντάλλαγμα τι, άραγε; Αυτή είναι η μοίρα των ανθρακωρύχων μας λένε οι εξουσιαστές και διατάζουν τη σιωπή.
Είναι καιρός οι σιωπές των καταπιεσμένων αυτού του κόσμου να σπάσουν, να ενωθούν με τις φωνές των νεκρών, να γίνουν η κραυγή για δικαιοσύνη, ελευθερία και αξιοπρέπεια.
Καμιά θυσία για τα κέρδη τους. Καμιά ανοχή στους δολοφόνους
Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας ενάντια στον πολιτισμό της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας. Να αγωνιστούμε και να γιορτάσουμε τη ζωή ενάντια στη μιζέρια και τον θάνατο που μας προσφέρει η κυριαρχία ως μοίρα. Αυτά συμβαίνουν λένε οι εξουσιαστές. Συμβαίνουν επίσης οι εξεγέρσεις, οι αγώνες για ανατροπή, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εξεγερμένους της Τουρκίας, σε όλους τους καταπιεσμένους που βγήκαν στον δρόμο της σύγκρουσης προτάσσοντας την αξιοπρέπεια απέναντι στη βαρβαρότητα της εξουσίας.

Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη – Εξέγερση

αναρχική ομάδα μπαρούτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *