Κουκάκι : Κράξιμο και εκδίωξη του Ψαριανού, μετά από απειλές και προσβολές του, σε εργαζόμενους και ανέργους

Χθες το βράδυ σε καφενείο στο Κουκάκι εμφανίστηκε ο Ψαριανός μαζί με καμία δεκαριά δημαριτες να πιεί τσίπουρα άνετος και ωραίος! Φυσικά με το που τον πήραν χαμπάρι άρχισε το κράξιμο. Από την αρχή ήταν σαφές ότι ήταν ανεπιθύμητος στο μαγαζί τόσο από τους υπόλοιπους θαμώνες όσο και από τους εργαζόμενους. Αντί να αποχωρήσει λοιπόν επέλεξε να κάτσει και να ειρωνεύεται τον κόσμο!

Δέχτηκε ερωτήσεις για τη Villa Amalias, για τα μνημόνια που ψήφησε για τη συνεργασία του με την ακροδεξιά κυβέρνηση του Βορίδη, του Μπαλτάκου και του λοιπού συρφετού και το μόνο που είχε να πει ήταν αερολογίες και ύβρεις.

Τον ρωτούσαν για το μνημόνιο και έλεγε για τη Μαρφίν. Αποκάλεσε τον κόσμο πρεζάκια, δήλωσε ότι τους γαμάει όλους, ενδεικτικά του στυλ του, στην φράση ενός παιδιού ότι ”έχεις ψηφίσει όλα τα μνημόνια που μ’ έχουν στείλει στην ανεργία” απάντησε ”άντε γαμήσου ρε χοντρέ μαλάκα”! το ποτήρι ξεχείλισε όταν είπε σε εργαζόμενο ”πήγαινε να πάρεις την πρέζα σου τώρα…¨ και τον χτύπησε ”φιλικά” στο σβέρκο…εκεί δέχτηκε την απάντηση που του άξιζε.. και έφυγε κακήν κακώς!

Το θράσος της εξουσίας δεν θα μείνει αναπάντητο! Καθημερινά θα δέχονται την απάντηση του κόσμου όπου και να τους πετυχαίνει!

ΥΓ. Στα απίστευτα που είπε ήταν επίσης ότι όλοι αυτοί που τον έκραζαν είναι το κράτος που ήρθε αυτός σαν αγνός ”αριστερός” με την κυβέρνηση σαμαρά να παλέψει.

ΥΓ,2Εριξε πιστόλα αφού δεν πλήρωσε όλο το ποσό του λογαριασμού

ΥΓ.3 Φεύγοντας απείλησε κιόλας λέγοντας ”θα δείτε τι θα πάθετε” για να πάρει την απάντηση “θα μας κλάσεις…”

Αναδημοσίευση από : athens.indymedia.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *