Proledialers: OnLine Sales: Συνεχίζονται οι αυθαιρεσίες, συγκεντρωνόμαστε στην Επιθεώρηση Εργασίας

Στις  06/06/14 το αφεντικό απέλυσε και τη συνάδελφο Ε.Τ. επειδή αρνήθηκε να συνεχίσει να δουλεύει απλήρωτη και πέραν του ωραρίου της, μέχρι να πιάσει το “στόχο πώλησης” της εταιρείας. Η απαίτηση αυτή, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι καθημερινότητα στο εν λόγω τηλεφωνικό κέντρο. Ωστόσο, στην περίπτωση της Ε.T. το αφεντικό ξεπέρασε κάθε όριο,καθώς επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά στη συνάδελφο, όταν της ζητήθηκε να υπογράψει έγγραφο με το οποίο θα δήλωνε ότι δεν έχει οικονομικές ή άλλες απαιτήσεις από την εταιρεία και εκείνη διατύπωσε της νόμιμες επιφυλάξεις της.

Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, στις 10:00, στην Επιθεώρηση Εργασίας (Αγησιλάου 10, κοντά στην Ομόνοια) θα εξεταστούν οι καταγγελίες των συναδέλφων Η.Κ., Ε.Δ. και Ε.Τ. και καλούμε κάθε σωματείο, κάθε συλλογικότητα, κάθε συνέλευση γειτονιάς και κάθε μεμονωμένο συνάδελφο να έρθει και να στηρίξει με την παρουσία του τις συναδέλφισσες Η.Κ. και Ε.Δ. στον αγώνα τους για επαναπρόσληψη και τη συνάδελφο Ε.Τ. που βίωσε την κατάφωρη εργοδοτική αυθαιρεσία.

Proledialers33`

Είμαστε μία συνέλευση εργαζομένων και ανέργων τηλεφωνητ(ρι)ών. Η συνέλευσή μας λειτουργεί οριζόντια, αυτοοργανωμένα και αντιιεραρχικά. Συζητάμε και αποφασίζουμε το λόγο και τις δράσεις μας συνθέτοντας τις απόψεις μας, μακριά από κομματικές γραμμές και λογικές ανάθεσης. Η συνέλευσή μας διέπεται από τις διαδικασίες βάσης στοχεύοντας στην οργάνωση των αντιστάσεών μας στα τηλεφωνικά (και όχι μόνο) κάτεργα. Βρισκόμαστε κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα στο Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής (Εξάρχεια, Λόντου 6 και Μεσολογγίου, β’ όροφος) στις 20:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *