Ενημέρωση για τη συνάντηση του σωματείου με το hr της wind

Στις 2/7/14 μέλη του δ.σ. του σωματείου μας παραβρέθηκαν στη από ημερών προγραμματισμένη συνάντηση με το HR με θέμα συζήτησης την Ε.Σ.Σ.Ε. Αντιμετωπίσαμε όμως την έκπληξη από την πλευρά της κας Τσίτουρα σχετικά με το θέμα και τα αιτήματα που θέσαμε καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε δεν πρόλαβαν να προετοιμαστούν γιατί «είχαν δουλειές». Η κα Τσίτουρα  διερωτόταν εάν η σύμβαση λήγει στο τέλος του Αυγούστου και θεώρησε ότι είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις από τώρα ένα και παρόλα αυτά ζήτησε γραπτώς τα αιτήματα γιατί χρειάζονται χρόνο για να τα μελετήσουν.
Πίσω από τα παγωμένα χαμόγελα δεν απάντησαν σε κανένα ερώτημά μας για διατήρηση μισθών και επιδομάτων, δεν αποκάλυψαν καμία πρόθεση, η μόνη διάθεση που υπήρξε από πλευράς τους ήταν για αναβολή των συζητήσεων μετά τις διακοπές οπού παρεμπιπτόντως θα βρισκόμαστε ήδη στη μετενέργεια. Το μόνο πού έδειξε να  τους ενδιαφέρει ήταν η τροποποίηση του καταστατικού του σωματείου όπου και ζήτησαν να τους προσκομισθεί κάτι το οποίο από πλευράς μας δεν κρίθηκε απαραίτητο και παραπέμφθηκαν στο site σωματείου όπου έχει αναρτηθεί.
Απαιτήσαμε να μας δηλώσουν τις προθέσεις τους άμεσα, δεδομένης της σπουδαιότητας της ανανέωσής της για εμάς και τις οικογένειές μας και της γενικότερης συνθήκης όπου οι μισθοί μειώνονται ραγδαία, οι απολύσεις έχουν πολλαπλασιαστεί και τα εργασιακά δικαιώματα καταστρατηγούνται.
Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε τη διοίκηση της Wind για την στάση της αυτή διότι ενώ γνώριζαν εξ αρχής το θέμα της συνάντησης αυτής, την ανανέωση της Ε.Σ.Σ.Ε., παρουσιάστηκαν (ή θέλησαν να παρουσιαστούν) εντελώς απροετοίμαστοι, απαξιώνοντας τον ίδιο τον διάλογο και το σωματείο μας με σκοπό να καθυστερήσουν τη διαδικασία.
Το σωματείο θα επιδιώξει να οριστικοποιήσει την υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης πριν τη λήξη της μετενέργειας και γι’ αυτό πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι συλλογικά να υπερασπιστούμε την ανανέωση της.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *