ΠΑ.Σ.Ε.TIM (WIND): Δυναμώνουμε τον αγώνα για την υπογραφή νέας ΕΣΣΕ & κάλεσμα σε δράσεις ενόψει ΔΕΘ

Πηγή: Proledialers

Με δύο δράσεις εν όψει της ΔΕΘ θα προσπαθήσει το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων TIM (Wind) να πιέσει την εργοδοσία της εταιρείας να δεχτεί την υπογραφή νέας ΕΣΣΕ. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωσή του σωματείου, την Παρασκευή θα επισκεφτούν τα γραφεία της εταιρείας στο Ωραιόκαστρο για να συζητήσουν με τους συναδέλφους και το Σάββατο θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό στο καταναλωτικό κοινό έξω από το κατάστημα της Wind στη Θεσσαλονίκη. Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων της Wind μιας και κάθε νίκη τους είναι νίκη όλων μας!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind)
Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005
Τηλ.: 210 5100910– Φαξ: 210 5100961 – E-mail: symboulio@pasetim.com
————————————————————————————————

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Το ΔΣ του σωματείου μας συνεχίζει τις προσπάθειες για την υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης. Εν όψει της ΔΕΘ, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω δράσεις:

Tην Παρασκευή 5/9, μέλη του ΔΣ θα επισκεφθούν τα γραφεία της εταιρίας στο Ωραιόκαστρο για να συζητήσουν με τους συναδέλφους πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις καθώς και για την εγγραφή νέων μελών (συνδρομές).

Το Σάββατο 6/9 ώρα 10 π.μ., θα γίνει ενημέρωση και μοίρασμα ανακοινώσεων στο καταναλωτικό κοινό έξω το κατάστημα της Wind στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 99-101.

Μπροστά στην προκλητική αδιαλλαξία της διοίκησης, ισχυροποιούμε το σωματείο μας και διεκδικούμε την κατοχύρωση μισθών κι θέσεων εργασίας μας.

Γι’αυτό το λόγο καλούμε αλληλέγγυα σωματεία, φορείς, συνελεύσεις και άλλες συλλογικότητες της πόλης, να παραστούν σε αυτή την παρέμβασή μας στο κέντρο της πόλης και να ενδυναμώσουν τον αγώνα μας για τη διεκδίκηση νέας σύμβασης. Μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, παλεύουμε: για σταθερή εργασία για όλους, ενάντια στον εφιάλτη της ανεργίας, των απολύσεων, των λουκέτων. Για μια αξιοπρεπή διαβίωση, χωρίς μειώσεις μισθών και διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών. Για Συλλογικές Συμβάσεις, ενάντια στην ζούγκλα του εργασιακού Μεσαίωνα που θέλουν οι εργοδότες.

Παρέμβαση το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 π.μ. στο κατάστημα της Windστη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 99-101

Ενωμένοι με το Σωματείο,
Συμμετέχουμε, Αγωνιζόμαστε, Διεκδικούμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind)
www.pasetim.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *