ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind):ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Συνάδελφοι,

Στις 11/12 απεργούμε γιατί:

1)      Διεκδικούμε υπογραφή συλλογικής σύμβασης με ικανοποιητικούς όρους για όλους

2)      Δεν δεχόμαστε μειώσεις σε μισθούς και κατάργηση δικαιωμάτων

3)      Οι συλλογικές συμβάσεις που έχουμε υπογράψει και αποτελούν την κατώτατη διασφάλιση ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι δική μας κατάκτηση και αποτέλεσμα των δικών μας αγώνων

4)      Απαιτούμε να σταματήσουν οι απολύσεις που γίνονται πλέον μαζικά ακόμα και όταν αφορούν μη ανανεώσεις συμβάσεων ή εξαναγκασμό σε παραίτηση

5)       Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όταν από τη μία μας λένε ότι έχουμε πλεονάζον προσωπικό και από την άλλη μεταφέρουν εργαζομένους της εταιρίας σε εργολαβικές για να εργαστούν στο ίδιο ακριβώς αντικείμενο με χειρότερους όρους προς όφελος της.

6)      Θέλουμε να σταματήσει η εργολαβοποίηση και συνάδελφοι στις εργολαβίες να εργάζονται με  τους ίδιους μισθούς και δικαιώματα όντας εργαζόμενοι Wind.

7)      Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αλλά και ευθύνη να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε αξιοπρεπείς εργασιακές συνθήκες για όλους

8)      Ήδη με τη λήξη της σύμβασης βλέπουμε τα πρώτα δείγματα της περαιτέρω πορείας ,καθώς διεκόπη η παροχή ρεπό στο TCN ενώ η διεύθυνση του CS ξεκίνησε πάλι την καταστρατήγηση των διαλειμμάτων (και είμαστε ακόμη στις 10 μέρες)

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 11/12 το σωματείο εργαζομένων στη Forthnet- Netmed έχει επίσης προκηρύξει απεργία για υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης. Το σωματείο μας φυσικά στέκεται αλληλέγγυο.

Τέλος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στις 12/12 έχει προγραμματιστεί μεταφορά  των εργαζομένων στο τμήμα Field Operations της Victus σε νέα εργολαβική- κάτεργο, παρά τις γραπτές και τις προφορικές διαβεβαιώσεις των δύο διοικήσεων Vodafone και Wind για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και το λαμπρό μέλλον όλων των εργαζομένων στη Victus… Το επιχειρησιακό σωματείο της Victus κατέθεσε αγωγή για ασφαλιστικά μέτρα η οποία δεν έγινε δεκτή από την αστική δικαιοσύνη.

Το Σωματείο μας έχει ήδη προχωρήσει σε παρεμβάσεις προς το καταναλωτικό κοινό σε καταστήματα WIND, οι δράσεις μας μαζί με την Επιτροπή Αλληλεγγύης θα συνεχιστούν μέχρι την επίτευξη των στόχων μας.

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

Ενωμένοι στο Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *