Σωματείο Βάσης Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Άρτας:168 μαχαιριές στην Ελλάδα, για Πρόεδρο του ΔΝΤ, με τους ναζίστες στο παιχνίδι..

1425718_719343268095186_1602435383_nΔευτερη ψηφοφορία για εκλογή του εκλεκτού των αγορών στη θέση του Προέδρου όπου βρέθηκαν να προσμετρούνται  168 ανδρείκελα κυρίως απο το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΔΗΜΑΡ και 2 σκυλοβρισμένοι απο την Ιστορία ναζιστές, ο Μπούκουρας και ο Αλεξόπουλος.  Άξιο καταγραφής η διεύρυνση του “συνταγματικού τόξου”  πέρα απο τα σεσημασμένα ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , τα ξεχωριστά  χουντικά αποβράσμτα της ΝΔ(Βορίδης κλπ) έως τα πέρατα των ναζί..

Ανάμεσα στην 1η και 2η ψηφοφορία είχαμε σαφώς  αναβαθμισμένα τα ποιοτικά χαρκτηριστικά. Έτσι ενώ στην 1η ψηφοφορία χαρήκαμε μέσω των ΜΜΕ εφοπλιστών και τραπεζιτών, (πχ Βαρδιλογιάννη/ MEGA) τους διάφορους καταποντισμούς  που θα συναίβαιναν άν δεν εκλεγόταν ο αγαπητικός των ξένων επικυρίαρχων,  στη 2η ψηφοφορία συνβέβησαν άλλα απότοκα πράγματα.
Είχαμε σαφη  παρέμβαση του υπόνομου θεσμού της Δικαιοσύνης στη στήριξη του  ξένου και ντόπιου παρακράτους που  επιβάλλουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα,  πέρα απο τις όποιες(εστω και δυσάρεστες για εμάς) επιλογές του λαού.

Η άγαρμπη παρέμβαση του υπονόμου της δικαιοσύνης μέσω ανώτατων εισαγγελικών, υπαλλήλων του καθεστώτος του Μνημονίου,   ήταν αρκετή για να αποκαλυφθή η λειτουργία  ενος ολόκληρου παρακρατικού μηχανισμού, παραγωγής πρόθυμων βουλευτών με  την αναγκαία  πολύπλευρη κάλυψή τους(χρήματα-ΜΜΕ-κόμματα). Συλλογική προσπάθεια απο διάφορα πλήν γνωστά κέντρα εξουσίας.

Χρήματα ως λάδωμα για την επιλογή του ΠτΔ, στυγνη στήριξη απο τα ΜΜΕ των εφοπλιστών και τραπεζιτών(πχ Βαρδιλογιάννης MEGA,  ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, συγκρότημα ΔΟΛ κλπ) και άμεση αποκατάστασή  και απρόροφηση των συνεργαζόμενων βουλευτών  απο κόμματα που κατασκευάστηκαν για αυτές τις καταστάσεις(πχ Ποτάμι κλπ). Έχουν ήδη δημιουργήσει ένα θεσμικό επικοδόμημα για τη στήριξη των επικυρίαρχων στην Ελλάδα,  του ΔΝΤ και των γερμαναράδων,  όπως ξεκάθαρα είναι το Ποτάμι του Θεοδωρακι, που θα παίξει και ως  βασικός φορέας  αποκατάστασης  των κοινοβουλευτικών  ανδρείκελων (πχ κορυφαία η περίπτωση του ψαριανού)  απο όποιο κόμμα θα απολήξουν.

Η υπόθεση χρηματισμού του Χαικαλη απο τους παρακρατικούς πρίν τη 2η ψηφοφφορία  αποκάλυψε και έδωσε μορφή σε ενα παρακρατικό μηχανισμό που διακινεί  τεράστια ποσά ,  εξολπλισμό και ανάλογες ομάδες, αλλά και ευτυχώς συνεργασία και με ντόπιο προσωπικό ΚΥΠατζήδων, ένας παρακρατικός μηχανισμός επιβολής με κεντρικό ζητούμενο αυτή τηστιγμή την διαμόρφωση μηχανισμού εκλογής/επιβολής  ΠτΔ,  που φαίνεται ότι  στήθηκε με τη αρωγή ξένων κρατών/μηχανισμών των επικυρίαρχων..

Κατά τα λοιπά μετάξυ της 1η και 2ης ψηφοφφορίας μεσολάβησε η παράταση του Μνημονίου κατά τις διαταγές των επικυριαρχων και καμιά 100σταριά νομοθετικές ρυθμίσεις εντός ενός νομοσχεδίου που ψήφισαν τα ανδρείεκλα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ για να προετοιμάσουν την προεκλογική τους επιδρομή. Συνθήκες που δεν δημιουργούν  συνεργασίες με το καθεστώς αλλά πράξεις ρήξης.

24/12/2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *