Σύλλογος Εργαζομένων Α.Ν.Θ. ¨ Θεαγένειο ¨ : ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους 7 συλληφθέντες συναδέλφους μας από την απεργία της Κυριακής 28 Δεκέμβρη 2014 στον κλάδο του βιβλίου.

Συνεδρίασε την Πέμπτη 8/1/2015 το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Θεαγενείου Α.Ν.Θ. και ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Σύλλογος Εργαζομένων Α.Ν.Θ. ¨ Θεαγένειο ¨
Έδρα: Θεσσαλονίκη – Συμεωνίδου 2 – 54639 – ( 2310860098
Θεσ/νίκη 8/1/2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους 7 συλληφθέντες συναδέλφους μας από την απεργία της Κυριακής 28 Δεκέμβρη 2014 στον κλάδο του βιβλίου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Θεαγένειο Α.Ν.Θ. καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και της εργοδοσίας του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ για τις συλλήψεις που έγιναν από τις δυνάμεις καταστολής, προσπαθώντας να επιβάλλουν «πάση θυσία» την κατεύθυνση της Ε.Ε και των μονοπωλίων του κλάδου του εμπορίου για την πλήρη κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς να καταδικάσουν τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και να αγωνιστούν για τη νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να ορθώσουν ασπίδα προστασίας της συνδικαλιστικής δράσης και των κοινωνικών αγώνων. Να απαιτήσουμε τη διεύρυνση των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

0809012015g

Μία απάντηση στο “Σύλλογος Εργαζομένων Α.Ν.Θ. ¨ Θεαγένειο ¨ : ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους 7 συλληφθέντες συναδέλφους μας από την απεργία της Κυριακής 28 Δεκέμβρη 2014 στον κλάδο του βιβλίου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *